MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartına 2566 TL verilir mi?

GTX1660Super ve üzeri ekran kartı almaya yetecek parası olan adam AMD'ye dönüp bakmamalı bile. AMD'nin işlemci üzerindeki başarısı ortada. Söyleyecek söz yok ona. Fakat NVIDIA ekran kartı konusunda yüz üzerinden %95 ise AMD %50 belki olabilir. Ötesi değil.

Dostum NVIDIA 1000-2000TL ve 5000+ fiyat bandında her zaman kral oldu ama orta seviyede AMD'ye yaklaşamıyor bile lütfen hala Driver sorunları demeyin düzeltileli kaç ay oldu.

Benimki de. 5700XT var bundan önce de RX590 vardı ikisinde de sorun yoktu.
Sizinki sorunlu, sorunsuz beni alakadar etmez. AMD'ye ticket attım ayrıca sorunlarım ile ilgili tık yok. Hala sorunlar devam ediyor. Bir karta binlerce lira verip o karttan verim alamazsam ben o firmayı gömerim kusura bakmasınlar. 5 yıl GTX 970 kullandım böyle saçma sapan sorunlarla karşılaşmadım. Kart üstüne düşeni adam gibi yerine getirdi. Bir AMD alalım dedik almaz olaydık. Benim için Radeon bitmiştir. Zaten yabancı forumlarda da benim gibi sorun yaşan binlerce insan var açın bakın.

Komiksiniz. Önce yazım kurallarını öğrenmenizi tavsiye ederim.
Bütçe 2500 lira civarıyken 3000 liralık ekran kartı önererek iyi bir şey yaptığınızı falan mı zannediyorsunuz?
Kimsenin profil resmi sizi alakadar etmez.
" Hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum" ifadesini kullanarak seviyenizi(!) belitmişsiniz zaten.
Ben nVidia fanboyu değilim, bütçe 2500 lira. Gözünüz var, değil mi?

5600XT 1660 Ti'dan %20-25 daha performanslı ve arkadaşın sorduğu kart ile aralarında 250 300 TL var. Komik adamsın

Bu arada yazımda hata yok Türkçe derslerinde ne yaptıysan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…