GTX 1660 Super iyi bir kart fakat bence (bu dolar kurunu baz alırsak) 2400 TL'den fazla verilmemeli bu karta. Eğer 2500 TL ve üstüne çıkılıyorsa mümkünse 3000'e çıkılıp RTX 2060 alınmalı bence. Buradaki sebep Ray Tracing desteği sunması değil, düz performans olarak en azından daha uzun süre 1080p High/Ultra ayarlarda oyun oynatabilecek olması. Yoksa yok RTX varmış yok o teknoloji varmış falan beni ilgilendirmez. Neden RX 5600 XT önermediğime gelirsek, AMD kartlarda hala sürücü sorunları var maalesef. Bunu tarafsız biri olarak söylüyorum. AMD bile sürücü sorunlarının farkındayken her NVIDIA önerdiğimizde Fanboy dediğimiz kitlenin saldırısına uğruyoruz.
Bana NVIDIA Fanboy diyecekseniz hiç boşuna demeyin. Ben tarafsız biriyim. AMD hem sürücü olarak hem stabilite olarak hem de fiyat/performans olarak NVIDIA'ya fark atarsa AMD alırım. Benzeri durum şu anda işlemcilerde geçerli. Son dönemlerde toplanan çoğu orta/orta-üst bütçeli sistem AMD işlemci ile toplanıyor. Intel çok nadir görüyoruz artık. AMD işlemci konusunda Intel'i bildiğiniz yok etti. Şu anda Intel işlemci kullanıyorum fakat yeni alacaksam Ryzen alırım. Fakat ekran kartı konusunda aynı şey geçerli değil. NVIDIA çok daha stabil.