Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 3500X+Gigabyte B450M S2H siparişi verdim fakat ekran kartı konusunda kararsızım. GTX 1660S ile RX 5500XT arasındaki 900TL fiyat farkı değer mi sizce?
Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 3500X+Gigabyte B450M S2H siparişi verdim fakat ekran kartı konusunda kararsızım. GTX 1660S ile RX 5500XT arasındaki 900TL fiyat farkı değer mi sizce?
Zotac GeForce RTX 2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
5500XT modeli fiyatına göre iyi sayılır. XFX yerine bu daha mantıklı olabilir.
MSI AMD Radeon RX 5500 XT Mech Live 8 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Palit Gtx1660 Super Gp Oc 6gb 192bit Gddr6 Dvı Hdm arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
1660 Super Gaming X kullanıcısı olarak bence o fiyata değmez. Tamam kart soğutma vs. olarak mükemmel ama fiyat değmez. RTX 2060 seçenekleri daha mantıklı olabilir.
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Genel olarak Valorant,LoL,Apex,Cs:Go gibi multiplayer fps ve moba oyunları oynuyorum.Aradaki 900tl bu oyunlarda çok büyük bir artış sağlamayacaksa paramın cebimde kalmasından yanayım
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Genel olarak Valorant,LoL,Apex,Cs:Go gibi multiplayer fps ve moba oyunları oynuyorum.Aradaki 900tl bu oyunlarda çok büyük bir artış sağlamayacaksa paramın cebimde kalmasından yanayım