MSI GTX 1660 Super ekran kartına sahibim. Assassin's Creed Odyssey oyununda en yüksek grafiklerde 80-85 derece oluyor kartım. Garantisi bitti. İşlemcim AMD Ryzen 5 2600X. 16 GB RAM 650W PSU var. FPS ise 35-45 arası oluyor. Kartı 2.el aldım. Yük altında normal mi bilemedim. Bir de eski ekran kartının sürücülerini silmedim. Onunla bir alakası olabilir mi?
MSI GTX 1660 Super ekran kartına sahibim. Assassin's Creed Odyssey oyununda en yüksek grafiklerde 80-85 derece oluyor kartım. Garantisi bitti. İşlemcim AMD Ryzen 5 2600X. 16 GB RAM 650W PSU var. FPS ise 35-45 arası oluyor. Kartı 2.el aldım. Yük altında normal mi bilemedim. Bir de eski ekran kartının sürücülerini silmedim. Onunla bir alakası olabilir mi?
Hocam macun değişimi nasıl yapmalıyım. Bir video veya bir rehber gibi bir şey var mı? Ped değişimi konusunda çok hoş şeyler okumadım. Genelde ekran kartını bozuyorlar dediler. Macun değişimi yeterli olur mu?
Hocam macun değişimi nasıl yapmalıyım. Bir video veya bir rehber gibi bir şey var mı? Ped değişimi konusunda çok hoş şeyler okumadım. Genelde ekran kartını bozuyorlar dediler. Macun değişimi yeterli olur mu?
Oda yeterli olur yani ben bilgisayarcıya yaptırmıştım kendisi benim dayımdı o yüzden güvenerek yaptırdım tanıdığın bilgisayarcı varsa götürebilirsin kendin sürmek istiyorsan videoları var ama ekran kartına uyucak bir macun bulman lazım benimki GTX 1650 ona Arctic MX-4 4gr bundan sürmüştüm gayet iyi sende bunu alabilirsin.
Isı iletkenliği yüksek (w/mK) bir GPU termal macunu ile bakım yapman gerekir. Ekran kartını daha önce açmadıysan, termal bakım işlemlerini pek bilmiyorsan, mahalle bilgisayarcına yaptırabilirsin. YouTube' da rehber videolarına bakarak da kendin yapabilirsin.
Isı iletkenliği yüksek (w/mK) bir GPU termal macunu ile bakım yapman gerekir. Ekran kartını daha önce açmadıysan, termal bakım işlemlerini pek bilmiyorsan, mahalle bilgisayarcına yaptırabilirsin. YouTube'da rehber videolarına bakarak da kendin yapabilirsin.