MSI GTX 1660 Super Ventus alınır mı?

Hocam internetten karşılaştırmalara bakın gamin X 62 derece olduğu oyunlarda aynı sistem aynı kasa tek ekran kartı farklı Ventus 76-77 derecelerde.

Gaming X önerdin diyen kim?

Ventus'dan daha iyi soğutmaya sahip.

Ülkemizde satışta olmayan ve daha iyi olan bazı ürünler orada var?
Sadece EVGA var, o da RTX 3000 serisi ile tamamen piyasaya girdi sayılır. Ayrıca iki kart da gereğinden fazla pahalı.
Hocam internetten karşılaştırmalara bakın gamin X 62 derece olduğu oyunlarda aynı sistem aynı kasa tek ekran kartı farklı Ventus 76-77 derecelerde.
3200TL vermeye değer mi?

Ben kullanıyorum, soğutması bence gayet yeterli fanları da çok sesli çalışmıyor. Ama benim kartımda ufak bir coil whine problemi çıktı o yüzden biraz pişmanım açıkçası. Bence 3050'leri bekleyip görmekte fayda var.

Hocam keşke 4-5 gün önce Efsane Cuma indirimlerinde alsaydınız. Ben çok daha iyi soğutmalı ASUS ROG STRIX GTX 1660S kartını 2400 TL'ye aldım Vatan'dan. Şu anda 3000 TL'nin üzerinde.

Şuanda alınmaz 2 ay öncesinde 2730 liraya MSI 1660 ti aldım biraz daha bekleyip 3060 ti alabilirdim diye düşünüyorum şuanda.

Ben Forza Horizon 4 GTA 5 gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum sizce R3 3100 ve bu ekran kartı iyi mi 16 GB RAM olacak memnun musunuz sisteminizden ayrıca ekran kartının üzerinde ışıklandırma var mı?

Yeni bu karttan aldım ama benim bildiğim 50-60 dereceye gelince fan otomatik çalışması gerekiyor.
Ama bende hep çalışıyor bu normalmidir acaba kafama takıldı yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…