Normal. Arkadaşının ve senin kasa modelin nedir? Belki arkadaşının kasa hava akışı daha iyidir o sebeple bu kadar fark vardır onun dışında bir etken olacağını sanmıyorum.
Normal. Arkadaşının ve senin kasa modelin nedir? Belki arkadaşının kasa hava akışı daha iyidir o sebeple bu kadar fark vardır onun dışında bir etken olacağını sanmıyorum.
Ekran kartlarınız aynı değilmiş ki. Çok normal. Hem onun ekran kartı daha düşük güç tüketimine sahip, hem de Gaming X Trio soğutması Ventus XS'den çok daha iyi. Yalnız Gaming X sanırsam, trio yoktu diye biliyorum 1650'de.
Ekran kartlarınız aynı değilmiş ki. Çok normal. Hem onun ekran kartı daha düşük güç tüketimine sahip, hem de Gaming X Trio soğutması Ventus XS'den çok daha iyi. Yalnız Gaming X sanırsam, Trio yoktu diye biliyorum 1650'de.
Normal hocam. Sizin ekran kartının soğutması arkadaşınızın soğutmasına göre zayıf. Ve onun ekran kartı daha az güç tüketimine sahip. Mesela 1660S 125W tüketirken, 1650 75W tüketiyor tam yükte. Neredeyse yarısı yani.
Eğer ikinizde de GTX 1660 Super Ventus olsaydı ve seninkisi 70 onunki 55 olsaydı o zaman sende sorun olurdu işte.