MSI GTX 1660 Ti Armor 6 GB OC PUBG Düşük GPU kullanımı

Alyman

Hectopat
Yer
ELAZIĞ
Daha fazla  
Meslek
inşaat mühendisliği
Sistemim
-Ryzen 5 1600
-MSI GTX 1660 Ti Armor 6 GB OC
-16 GB 2400 MHz RAM
-ASUS B350 pllus anakart
Daha öncede bu konuyu forumda açmıştım. Herkes işlemciden yana sıkıntı olduğunu söylemişti fakat YouTube'da izlediğim aynı sistemde böyle bir sorun yok. Neden olduğunu bir türlü bulamadım. GPU kullanımı çok yüksek olduğu zamanlar çok iyi FPS'ler veriyor fakat coğu zamanda attığım fotoğraftaki GPU kullanımı %50 de kalıyor. Dediğim gibi aynı sistem Low ayalara bile alsanız GPU kullanımı bu kadar düşmüyor. Bu sorunu nasıl çözeriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM lerinizin düşük frekanslı olması performansa etki edebilir. Youtube'da izlediğiniz video'lar sizinle aynı bileşenlerimi kullanıyor ?

Galiba ceza yediniz sizi merakta bırakmayayım. Öncelikle 1600x900 gibi bir çözünürlük kullanıyorsanız bu kullanımlar normal ama FPS az gibi geldi.
İşlemcinizin ekran kartını besleyememesi gibi bir durum söz konusu değil.
Eğer ayarlar ultra ve 1080P ise kullanımlar biraz az ama FPS değerleri normal.

Ayarlar ultra mı?
Çözünürlük nedir?
Bunları yazarsanız iyi olur.
Ayalar doku ve kenar yumuşatma ultra öbürleri very low.
1080p
RAM lerinizin düşük frekanslı olması performansa etki edebilir. Youtube'da izlediğiniz video'lar sizinle aynı bileşenlerimi kullanıyor ?
Abi ramlar etki ederde bu kadar etkilermi ki . Bak video atayım. Bu attığım dışındada var hepsinde cayır cayır kullanıyor .%80-90 olsa aynı bileşenli bu pc gibi fps verse on numara olcak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Peki ekranla alakası olabilirmi? Mesela 144 hz monitör alsam 144 fps vermeye calisip kullanimi arttırabilir mi ne dersin buna ? Baya şey denedim sunduğum şey komik olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…