MSI GTX 1660 Ti Ventus vs MSI GTX 1660 Gaming

Daha indirimler başlamadı 11.11 ve Black friday ile yakalayabilirsin. Tabi karar senin ama en azından COD MWF'ı bedavaya almış olursun RTX 2060 ile 350 lira gibi düşünürsen oyunu.
O zaman en yakın tarih 11 kasım ı bekleyim reis. Aslında almışken rtx 2060 almak istiyorum ancak elimdeki tüm parayı verip kalmak istemiyorum 😂 bakalım duruma göre 1660 super ya da rtx 2060 alırım. TI boşa çıktı süper hemen hemen aynı performansı veriyor. Az düşük ancak normal 1660’dan iyi testlere bakmıştım dün gece.

Ya birde şu var eyvallah Ultra da herkes oynamak ister fakat bütçe kısıtlıysa ya da her şey ekran kartından ibaret değil ben başka parçalar da almak istiyorum derseniz oyun ayarlarınızı bir tık alt seviyeye alarak (Ultra ise Very High gibi) yola devam edebilirsiniz. Ben şahsen her zaman en yüksek çözünürlüğü verebilmesinden yanayım medium özelliklerde de olsa çözünürlük yüksek ise problem yok demektir. ;)

Ya birde şu var eyvallah Ultra da herkes oynamak ister fakat bütçe kısıtlıysa ya da her şey ekran kartından ibaret değil ben başka parçalar da almak istiyorum derseniz oyun ayarlarınızı bir tık alt seviyeye alarak (Ultra ise Very High gibi) yola devam edebilirsiniz. Ben şahsen her zaman en yüksek çözünürlüğü verebilmesinden yanayım medium özelliklerde de olsa çözünürlük yüksek ise problem yok demektir. ;)
Yok kral ben ultra değil high olsa yetiyor bana. Sadece rx 580 almamak istememin sebebi yeni nesil bir kart almak. Rx 5700 referans modeli uygun ancak ısınır mı diye düşünüyorum. Aslında ben genel olarak mmo oyunları oynuyorum. Yani her yeni çıkan oyunları oynamıyorum hep black desert online, tera gibi oyunlar. Gtx 1660 bile yeter aslında bana ancak bu gtx 1660 ddr6 değil ve hafıza 8 GB yine. TI modeli daha geleceğe yönelik gibi ancak 2200 TL civarında

Ne
Yok kral ben ultra değil high olsa yetiyor bana. Sadece rx 580 almamak istememin sebebi yeni nesil bir kart almak. Rx 5700 referans modeli uygun ancak ısınır mı diye düşünüyorum. Aslında ben genel olarak mmo oyunları oynuyorum. Yani her yeni çıkan oyunları oynamıyorum hep black desert online, tera gibi oyunlar. Gtx 1660 bile yeter aslında bana ancak bu gtx 1660 ddr6 değil ve hafıza 8 GB yine. TI modeli daha geleceğe yönelik gibi ancak 2200 TL civarında
Ne yaparsan yap ama acele etme şurada 1 ay kadar bir süre yok bile indirimi bekle derim. O zaman daha mantıklı karar verirsin. Amd almanı önermem sorunları var kartın tak çalıştır bir kart değil. Ama performansı çok başarılı o ayrı bir konu tabi açıkçası şans işi de diyebiliriz benim başım yandı ondan söylüyorum :).

Ne

Ne yaparsan yap ama acele etme şurada 1 ay kadar bir süre yok bile indirimi bekle derim. O zaman daha mantıklı karar verirsin. Amd almanı önermem sorunları var kartın tak çalıştır bir kart değil. Ama performansı çok başarılı o ayrı bir konu tabi açıkçası şans işi de diyebiliriz benim başım yandı ondan söylüyorum :).
Bence de beklemişken bekleyeyim :) en azından giriş seviye yeni nesil bir kart alıp bir daha uğraşmam. Rx 5500-5800 de çıkacakmış ancak ben nvidia istiyorum bu sefer. Gtx 1660 super, ti yakın bütçeme tabi indirime bağlı olarak. En azından şu yeni çıkacak need for speed heat oyununu high ayarda oynayabileyim :) rtx 2060 da alabilirim eğer indirimde 2200 seviyesine düşerse. Ancak şart değil. Minimum gtx 1660 super

Bence de beklemişken bekleyeyim :) en azından giriş seviye yeni nesil bir kart alıp bir daha uğraşmam. Rx 5500-5800 de çıkacakmış ancak ben nvidia istiyorum bu sefer. Gtx 1660 super, ti yakın bütçeme tabi indirime bağlı olarak. En azından şu yeni çıkacak need for speed heat oyununu high ayarda oynayabileyim :) rtx 2060 da alabilirim eğer indirimde 2200 seviyesine düşerse. Ancak şart değil. Minimum gtx 1660 super
Yalnız şu da bir gerçek 5700 ve 5700 XT de yaşanan sorunlar bundan sonraki çıkacak kartlar da yaşanmayacaktır tahminimce. En güzelini yapmış olursunuz bekleyerek. 👏

Yalnız şu da bir gerçek 5700 ve 5700 XT de yaşanan sorunlar bundan sonraki çıkacak kartlar da yaşanmayacaktır tahminimce. En güzelini yapmış olursunuz bekleyerek. 👏
Eğer amd RX 5500 (RX 5700’ün alt seviyesi sanırım ve giriş seviye olarak benim için yeterli olur) hem fiyat olarak uygun olur hem de direk referans değil de çift fanlı model olarak 1700-1800 TL civarında satışa çıkartılırsa direk alırım.
Benim gibi yeni bir ekran kartı arayışı içinde olan arkadaşlara herhangi bir ekran kartı almadan bu önümüzdeki 20 gün daha beklemeyi tavsiye ediyorum. Sadece black friday indirimleri hakkında değil. Yeni çıkan Nvidia GeForce GTX 1660 Super ve 21 Kasım’da çıkacak olan GTX 1650 Super her ikisi de GDDR6 ve 12-14 GB belleğe sahip olarak çıkıyorlar. Tabi yine 6 gb olarak ancak geleceğe yönelik olarak bence alınması gereken en iyi iki kart. GTX 1650 Super sanıyorum 1600 TL civarında olabilir ve performansı da GTX 1050’den yüzde yüz, GTX 1650’den ise yüzde 50 fazla olacakmış. GTX 1660 Super ise performansı GTX 1660’dan yüzde 20 fazla olacağı söyleniyor. Tabi Amd RX 5500 ne zaman çıkar bilinmiyor ancak o da listede alınabilir bir ekran kartı olarak görünüyor. Hem indirimler hem de bu yeni çıkan ve çıkacak ekran kartları için beklemeye değer. 1 Ay oyun oynamayacağız ama değecek gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı