S Slayer Ziyaretçi 31 Mart 2014 #21 GTA 5 ultrada çok zor. Malum, Pentium G3220 işlemci alacaksınız. High anca. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
joster17 Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 187 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2014 #22 Nevzat Şentürk dedi: Dalgalanma bozuklukla alakası yok. AMD'nin 7000 serisi VGA'da dalgalanma yapıyor ama kalın kablo iki tarafı mıknatıslı olan kablo ile giderilebilir ama yinede 650 Ti Boost kullanılan biri olarak hemde VGA ile hiçbir sorunla karşılamadım. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda HD7850 var. DVI'dan VGA'ya çevirip kullanıyor. Hiçbir sıkıntı yok, o yüzden bozuk olabilir dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
Nevzat Şentürk dedi: Dalgalanma bozuklukla alakası yok. AMD'nin 7000 serisi VGA'da dalgalanma yapıyor ama kalın kablo iki tarafı mıknatıslı olan kablo ile giderilebilir ama yinede 650 Ti Boost kullanılan biri olarak hemde VGA ile hiçbir sorunla karşılamadım. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda HD7850 var. DVI'dan VGA'ya çevirip kullanıyor. Hiçbir sıkıntı yok, o yüzden bozuk olabilir dedim.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2014 #23 joster17 dedi: Benim arkadaşımda hd7850 var DVI'dan vga'ya çevirip kullanıyor hiçbir sıkıntı yok o yüzden bozuk olabilir dedim. Genişletmek için tıkla... Ben de kablo ile giderilebilir dedim sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
joster17 dedi: Benim arkadaşımda hd7850 var DVI'dan vga'ya çevirip kullanıyor hiçbir sıkıntı yok o yüzden bozuk olabilir dedim. Genişletmek için tıkla... Ben de kablo ile giderilebilir dedim sorun yok.