trkyldz

Hectopat
Yer
Alibeyköy/Eyüp/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Merhabalar. Bütçem bu iki ekran kartından birini alabilecek derecede. Oynadığım oyunlar LoL, CS:GO, Arma, Nadiren de olsa Age of Empires.
Bu oyunlarda 750Ti ile üst sevideye performans alır mıyım? Yoksa bütçemi zorlayıp 950 mi almalıyım?
Aklımda 750Ti alırsam elimde para kalır, o parayla da SSD alırım diye düşünüyordum. 650 TL kadar bir sınırım var. Ekran kartı önerilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
LOL, CS:GO gibi oyunlar için 750Ti fazlasıyla yeterli ama ben ilerde giderim GTA:5 oynarım gider Watch Dogs 2 oynarım gider Battlefield 1 (2016) oynarım diyorsanız gtx 950 yi seçmeniz daha iyi olacaktır.

LOL, CS:GO gibi oyunlar için 750Ti fazlasıyla yeterli ama ben ilerde giderim GTA:5 oynarım gider Watch Dogs 2 oynarım gider Battlefield 1 (2016) oynarım diyorsanız gtx 950 yi seçmeniz daha iyi olacaktır.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Kararım GTX 750 Ti ve artan para ile SSD almam yönünde.

İfadeler: GCN
Benim fikrim GTX 950 alman yönünde, 1-2 ay sonra ise SSD alman yönünde. Oyun performansında en önemli bileşen ekran kartıdır, SSD 150 TL gibi bir fiyatla her zaman alınabilir.

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Anakartta da problem yaşıyorum, seçme problemi. Sizce MSI H110M GAMING mi almalıyım yoksa B150m Bazooka mı?

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Anakartta da problem yaşıyorum, seçme problemi. Sizce MSI H110M GAMING mi almalıyım yoksa B150m Bazooka mı?
Bazooka almalısın, her zaman dayanıklılıktan yana olmuşumdur ve pişman değilim. 9 sene önce topladığım sistemde de bu şekilde dayanıklıları toplamıştım, 9 sene boyunca sadece HDD bozuldu.

Sana önerim GTX 950 alman. Belki ilerde dünyayı sarsacak, şu anki GTA 5 gibi güzel bir oyun çıkar ve GTX 750 Ti yetersiz kalır. Kartın uzun ömürlülüğü açısından GTX 950 daha iyi bir seçim.
Sizce R7 370 Battlefield 1 açar mı ? Normalde gtx 950 alacaktım ama Vatan fiyatları 550'den 650'ye çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…