Satılık MSİ GTX 750 Ti

qanca

Kilopat
Daha fazla  
Ürün 2.5 ay kullanılmış ve Vatan faturalıdır. Kutu içeriği tamdır. Fiyatı 450 TL dir. Kargo bana aittir. Ciddi alıcılara ürünün fotoğrafını atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
400 Lira yaparsanız alabilirim. Fiyat cazip degil, insanda ''50 lira daha katar sıfırını alırım'' duygusunu uyandırıyor.

Yorumunuz açık bir şekilde ''ben satıcının arkadaşıyım'' diye bağırıyor. Eğer mantık çercevesi içinde düşünücek bir kapasiteye sahipseniz ki hiç sanmıyorum, bunu kullanın.

Yorumunuz açık bir şekilde ''ben satıcının arkadaşıyım'' diye bağırıyor. Eğer mantık çercevesi içinde düşünücek bir kapasiteye sahipseniz ki hiç sanmıyorum, bunu kullanın.
Ceza almam sebebiyle bu üyelikten yazıyorum. Muhammet Kılıç | Facebook buradan bana ulaşabilir eğer ciddi bir alıcıysanız konuşabiliriz. Bu arada Hakan Yıldız benim arkadaşım değildir. Böyle şeyler söyleyerek beni ve yorum yazan arkadaşı zan altında bırakmamanızı tavsiye ederim.

2.5 ayda olsa 2.5 günde olsa o ekran kartı ikinci el. GTX 750 Ti ekran kartları(ASUS modelleri) şuan %10 indirimde.
500TL olan ekran kartı indirim ile 450TL olarak Vatan Bilgisayar'dan sıfır alınabiliyor.

"Benim ekran kartım ASUS değil" diyeceksin muhtemelen. MSI ve ASUS ekran kartında VGA portu farkından başka fark göremiyorum.

İkinci el piyasasını takip ediyorsan GTX 750 Ti ekran kartlarının 350-375TL olduğunu da bilirsin. Ne olduysa 1 aydır bu kartın ikinci el fiyatı aldı başını yürüdü.

Uzun lafın kısası Vatan Bilgisayar'dan sıfır olarak aynı fiyata da alınabiliyor.

Hayırlı satışlar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı