Asya Ay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ocak 2016 #21 Senarist dedi: Harbiden ters takılı rezil olduk ona rağmen işlemci ısısı 26-30 boşda. Genişletmek için tıkla... Yok canım insanlık hali. Gözden kaçmıştır, ısı değerlerinde de sıkıntı yokmuş zaten.
Senarist dedi: Harbiden ters takılı rezil olduk ona rağmen işlemci ısısı 26-30 boşda. Genişletmek için tıkla... Yok canım insanlık hali. Gözden kaçmıştır, ısı değerlerinde de sıkıntı yokmuş zaten.
Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #22 Sobieski dedi: Olabilecek son fiyat nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Whatsapp kullanıyorum, isterseniz ordan konuşalım.
Sobieski dedi: Olabilecek son fiyat nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Whatsapp kullanıyorum, isterseniz ordan konuşalım.
Sinan06 Kilopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 196 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #23 verirseniz numaranızı whatsapptan mesaj atabilirim hocam.
Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #24 Sinan06 dedi: verirseniz numaranızı whatsapptan mesaj atabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazıyordu 505 239 02 30
Sinan06 dedi: verirseniz numaranızı whatsapptan mesaj atabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazıyordu 505 239 02 30
Hakan Yıldız Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 596 Çözümler 2 Yer Kadıköy Daha fazla Sistem Özellikleri Legion 5 Pro 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 19 Ocak 2016 #25 GET ilanı açabilme imkanınız var mı? Mümkünse taksitle almayı düşünüyorum. Numaranızı kaydettim. Konuyu takip ediyorum.
GET ilanı açabilme imkanınız var mı? Mümkünse taksitle almayı düşünüyorum. Numaranızı kaydettim. Konuyu takip ediyorum.
H HİS00 Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #26 Numaranı ekledim whatsappın gözükmüyor. Eğer hala duruyorsa ben elden alabilirim Ankara/Kızılaydan.
Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #27 HİS00 dedi: Numaranı ekledim whatsappın gözükmüyor. Eğer hala duruyorsa ben elden alabilirim Ankara/Kızılaydan. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol edermisiniz yine görünmüyor ise ben ekleyim. Hakan Yıldız dedi: GET ilanı açabilme imkanınız var mı? Mümkünse taksitle almayı düşünüyorum. Numaranızı kaydettim. Konuyu takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende ekran kartı modelimi yükselticeğim için nakit olması daha iyi olur
HİS00 dedi: Numaranı ekledim whatsappın gözükmüyor. Eğer hala duruyorsa ben elden alabilirim Ankara/Kızılaydan. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol edermisiniz yine görünmüyor ise ben ekleyim. Hakan Yıldız dedi: GET ilanı açabilme imkanınız var mı? Mümkünse taksitle almayı düşünüyorum. Numaranızı kaydettim. Konuyu takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende ekran kartı modelimi yükselticeğim için nakit olması daha iyi olur
MuhammetEA Hectopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #28 Senarist dedi: Tekrar kontrol edermisiniz yine görünmüyor ise ben ekleyim. Bende ekran kartı modelimi yükselticeğim için nakit olması daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Size zaten nakit geliyor banka karşı tarafa taksitlendiriyor
Senarist dedi: Tekrar kontrol edermisiniz yine görünmüyor ise ben ekleyim. Bende ekran kartı modelimi yükselticeğim için nakit olması daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Size zaten nakit geliyor banka karşı tarafa taksitlendiriyor
Senarist Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 133 Makaleler 1 Yer RuseMyPoweR Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2016 #29 MuhammetEA dedi: Size zaten nakit geliyor banka karşı tarafa taksitlendiriyor Genişletmek için tıkla... Konu hakkında bilgim yok. Araştırıcam Ürün satıldı,ilginiz için teşekkürler.
MuhammetEA dedi: Size zaten nakit geliyor banka karşı tarafa taksitlendiriyor Genişletmek için tıkla... Konu hakkında bilgim yok. Araştırıcam Ürün satıldı,ilginiz için teşekkürler.