"MSI GTX 770 Twin Frozr" Oyun performansı nasıldır?

SerefBeksen

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar başlıkta'da belirttiğim gibi kartın oyun performansı nasıldır? Kartı kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim ayrıca yeni nesil oyunlarda (The Division - Watch Dogs vb.) FPS kaybı olur mu?

Youtube'de bir kaç inceleme buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Youtube'de bir kaç inceleme buldum.

YouTube'daki incelemelere pek inanmamak lazım. Adam video başlığını öyle yazabilir ama kartı göstermesi lazım belki daha yüksek bir kartla videoyu çekiyordur.

YouTube'daki incelemelere pek inanmamak lazım. Adam video başlığını öyle yazabilir ama kartı göstermesi lazım belki daha yüksek bir kartla videoyu çekiyordur.

Doğru söylüyor olabilirsin ama adam niye böyle bir şey yapsın ki. Zaten kart bu oyunları Ultra oynatır.

Doğru söylüyor olabilirsin ama adam niye böyle bir şey yapsın ki. Zaten kart bu oyunları Ultra oynatır.
Özellikle bilgisayarı aldığımda ilk oynayacağım oyunlar AC4 ve Crysis 3 olacak ama onlar bitince yeni grafik motorlarıyla yapılan oyunlar çıkacak ben bunlarda kasma yaşarsam kartı boşa almış olacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı