A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Mayıs 2014 #11 Yalnız arkadaşlar MSİ değil, MSI (Em Es Ay). Yazım kurallarına uymanızı tavsiye ederim.
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2014 #12 Akif dedi: Yalnız arkadaşlar MSİ değil, MSI (Em Es Ay). Yazım kurallarına uymanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun İngilizce'de büyük harflerde "i" yoktu.
Akif dedi: Yalnız arkadaşlar MSİ değil, MSI (Em Es Ay). Yazım kurallarına uymanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun İngilizce'de büyük harflerde "i" yoktu.
J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 6 Mayıs 2014 #13 Asus"un da kendine öz soğutması ve tasarımı var. DİRECT CU II. MSI biraz daha çok fps verir oyunlarda (3-4 fps). Ama Asus"un soğutması çok iyidir. Size hangisi önemliyse onu alın.
Asus"un da kendine öz soğutması ve tasarımı var. DİRECT CU II. MSI biraz daha çok fps verir oyunlarda (3-4 fps). Ama Asus"un soğutması çok iyidir. Size hangisi önemliyse onu alın.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #14 Aynı konudan bir başka arkadaş açmış. Konuda verilen inceleme videosunu paylaşmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aynı konudan bir başka arkadaş açmış. Konuda verilen inceleme videosunu paylaşmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 6 Mayıs 2014 #15 Soğutma olarak ASUS 7 derece daha soğuk, overclock olarak MSI üstün durumda, iki kartta sizi üzmez, seçim sizin.
Soğutma olarak ASUS 7 derece daha soğuk, overclock olarak MSI üstün durumda, iki kartta sizi üzmez, seçim sizin.
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2014 #16 Silinen üye dedi: Aynı konudan bir başka arkadaş açmış. Konuda verilen inceleme videosunu paylaşmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradaki GTX 760 yanlış görmüşsünüz sanırım. Aynı marka ve modelin GTX 760 olanı da var.
Silinen üye dedi: Aynı konudan bir başka arkadaş açmış. Konuda verilen inceleme videosunu paylaşmak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buradaki GTX 760 yanlış görmüşsünüz sanırım. Aynı marka ve modelin GTX 760 olanı da var.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #17 Tabletimden dolayı ASUS'dan soğudum. Artık MSI gözüme güzel gözüküyor İncelemede de uygulaması filan gerçekten güzel. SerefBeksen dedi: Buradaki GTX 760 yanlış görmüşsünüz sanırım. Aynı marka ve modelin GTX 760 olanı da var. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim.
Tabletimden dolayı ASUS'dan soğudum. Artık MSI gözüme güzel gözüküyor İncelemede de uygulaması filan gerçekten güzel. SerefBeksen dedi: Buradaki GTX 760 yanlış görmüşsünüz sanırım. Aynı marka ve modelin GTX 760 olanı da var. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim.
SerefBeksen Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 449 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2014 #18 Silinen üye dedi: Tabletimden dolayı ASUS'dan soğudum. Artık MSI gözüme güzel gözüküyor İncelemede de uygulaması filan gerçekten güzel. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Kusur görülecek bir şey değil bence.
Silinen üye dedi: Tabletimden dolayı ASUS'dan soğudum. Artık MSI gözüme güzel gözüküyor İncelemede de uygulaması filan gerçekten güzel. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Kusur görülecek bir şey değil bence.
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #19 Bildiğim kadarıyla Asus 3 yıl garanti veriyor. Onun dışında büyük bir fark yok.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Mayıs 2014 #20 İşte garanti ve ürün servisini düşünecek olursak Asus.