Msi GTX 780 kutusunun içinden çıkan CD kullanılmış

ahmet eren incir

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımı yakın bir zamanda değiştirdim. Msi GTX 780 twin frozr aldım. Ama kutusu içinden çıkan cd kabı çok yıpranmış ve cd' de de birkaç ufak çizik mevcut. Ama ekran kartının ambalajı hiç açılmamış gibiydi yani sağlamdı. Sizce bu daha önce kullanılmış bir ekran kartımı ? Bunu anlamanın yolu nedir?

Kargoyla mı getirttirdin ara bir sor. Bana öyle yapsalardı rahat bırakmazdım mesela kutunun salata çıksaydı delirirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayardan mı aldın ekran kartını.Benim Arkadaşımında başına böyle bir durum geldi.Telefon almıştı arkadaşım içinden sadece telefon çıktı, ne şarj aleti ne de garanti belgesi sen en iyisi geri iyade et

Böyle Vatan,Teknosa gibi ürün satıcıları,aldıkları iade ürünlerini bantla tekrar yeni gibi ambalajlayıp satışa sunuyorlar.Bu yüzden aldıkları iade bir ürünü satın almış olabilirsin.

Teknosa güvenilir de vatanı bilmiyorum. Benimde arkadaş telefon almıştı. İçinden hıyar çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı