M Mert Ercan Ziyaretçi 30 Ağustos 2013 #11 mevsres dedi: Benim zoruma giden şey ben MSI'ı kendime o kadar da düşman olarak görmüyorum, hatta param olsa o MSI marka GTX 780'i alırım çünkü yeni bir şeyleri denemek güzel. Sadece ASUS kadar iyi bir markayı neden bu kadar küçümsüyorlar anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS'u küçümseyen yok, aksine siz MSI'ı küçümsüyorsunuz ve SÜT ÇOCUĞU dediniz kendilerine ama yaş olarak MSI kendilerinden büyük haberiniz olsun. MSI Kuruluş: 1986 (Kaynak) ASUS Kuruluş: 2 Nisan 1989 (Kaynak)
mevsres dedi: Benim zoruma giden şey ben MSI'ı kendime o kadar da düşman olarak görmüyorum, hatta param olsa o MSI marka GTX 780'i alırım çünkü yeni bir şeyleri denemek güzel. Sadece ASUS kadar iyi bir markayı neden bu kadar küçümsüyorlar anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS'u küçümseyen yok, aksine siz MSI'ı küçümsüyorsunuz ve SÜT ÇOCUĞU dediniz kendilerine ama yaş olarak MSI kendilerinden büyük haberiniz olsun. MSI Kuruluş: 1986 (Kaynak) ASUS Kuruluş: 2 Nisan 1989 (Kaynak)
Staber Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 378 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 30 Ağustos 2013 #12 Bence MSI ile ASUS aynı kefede Tartışılır bir konu...
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 30 Ağustos 2013 #13 Bazen çok saçma sapan konularda çok saçma sapan tartışmalar yapıyorsunuz.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2013 #14 Sercan Yeşil dedi: Bazen çok saçma sapan konularda çok saçma sapan tartışmalar yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tartışma yok, herkes kendi fikrini beyan etti, ben de kadılık yaptım.
Sercan Yeşil dedi: Bazen çok saçma sapan konularda çok saçma sapan tartışmalar yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tartışma yok, herkes kendi fikrini beyan etti, ben de kadılık yaptım.