MSI GTX 950 fan dönmeme sorunu

Emre çongara

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Forumdaki 2500 TL olan PC'yi topladım. Herhangi bir sorunu yok gayet başarılı çalışıyor. Oyunlara giriyorum saatlerce oynuyorum. Hiçbir sorun yok. Lakin tek problem ekran kartının üzerindeki 2 adet fanlar çalışmıyor.

MSI GTX 950 kendi programında hızlandırma tuşu var. Ona tıklayınca deli gibi dönüyorlar. Ancak sonrasında hiçbir şekilde otomatik olarak çalışmıyor. Yani kablolarda ve çalışmasında sıkıntı yok. Ancak saatlerce oyun oynamama rağmen ve PC'nin ısınmasına rağmen fanlar çalışmıyor ? Neden olabilir yardımcı olabilecek bilgisi
olan var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.

Hangi oyunları oynuyorsun bu kartlarda kartlar çok ısınmadığı sürece dönmeme özelliği var.60 derecenin altında fan dönmez.Bir ısı değerlerine bak ekran kartının ona göre bakalım.

Yeni nesil kartlarda hep böyle. Twinfrozr direct cu ii belli ısıya kadar fanlar dönmez. Msı afterburner indirip ısını kontrol et. Ekran kartının ısısı ne civarlarda geziyor. Cs go Lol vb oyunlarda fan açmaz çoğu zaman.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı