MSI GTX 950 Psu önerisi

ozgundatca

Megapat
Katılım
22 Aralık 2015
Mesajlar
21
Yer
antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ögrenci
Sevgili technopat sakinleri,
Geçtiğimiz günlerde elektriksel bir durum nedeniyle x79 anakartım bozuldu ve tamir edilemedi. 1 hafta içerisinde Asus sabertooth x79 anakart almayı planlıyorum. Psu almamın sebebi ise anakartımın bozulmasına sebep olan şeyin tam olarak ne olduğunu tespit edememiş olmam. Gigabyte ın 500 watt'lık 80+ sertifikası olmayan bir güç kaynağı kullanıyordum. Anakartımın bozulmasına bu güç kaynağı sebep olduysa diye yeni anakartıma da aynı şeyin olmaması için yeni bir Psu almak isiyorum.
Sistem bileşenleri:
intel i7 3820
msi gtx 950
1 x 120 gb ssd
2 x 7200 rpm hdd
1 x cpu fan (ızgaralı soğutma)
6 x sistem fanı 120 mm
2 x 4gb ram 1600 mhz

İleride 2. bir gtx 950 alıp sli bağlantısı yapmayı düşünüyorum bu nedenle ona uygun bir psu'ya ihtiyacım var. En uygun fiyata psu almak için önerilerinizi bekliyorum.
Sorun psu da değildir diyorsanız şimdilik psu almak yerine harici kesintisiz güç kaynağı almayı düşünebilirim. Ancak ikisini de alcak bütçem yok bir de harici güç kaynağı da önerirseniz sevinirim. İyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı