Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GTX 960'ın 2GB'lık modeli ile R9 285 tam olarak birbirlerinin dengiler benim gözümde GTX 960 daha önde Nvidia yazılım desteği sayesinde 4GB'lık versiyonunu daha da iyi performans vereceğini düşünüyorum ikisi arasından GTX 960.
960 diyorum ancak, kartların biri 750TL, biri 900TL. Fiyat olarak daha denk kartları aynı kefeye koymalısın. Mesela R9 290'da aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor. 300 serisi yakınken almak pek mantıklı değil ama yine de düşünülebilir.
Nvdia nın düşük gÜç tüketimi Hoşuma gidiyor yoksa ben de AMD ekran Kartı isterdim bide bu nvidia nın yazılım desteği de çok güzel o Yüzden nvidia bir ekran Kartı alacağım
Bencede r300 serisini beklemeliymişim çok güzele benziyorlar hem yeni bir ekran Kartı olur