MSI GTX 960 CS:GO FPS Düşmesi

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle i5 3.4 GHz, 8 GB RAM ve 2 GB MSI GTX 960 bir ekran kartına sahibim.

1024x768 çözünürlükte Cs Go oynuyorum. Oyunu high ayarlarda oynuyorum. Genelde Geforce Experience ayarları high olarak belirliyor.

Eskiden Steam FPS sayacını açtığımda 300 fps alırdım. Steam FPS sayısındaki son 2 sayı hızlı olarak 98989898 gibi değişirdi, başta bulunan 2 rakamının 1 olduğunu görmezdim. Son 1 haftada FPS sayacı değişti. Sayaç yavaş değişiyor bazen 110 150 FPS görüyorum bazen 230 280 çok değişken olarak FPS değişiyor. FPS yarım saniyede 1 değişiyor. Eskiden 299'da çakılıydı.

Sırf bu yüzden bilgisayara format attım. Ama düzelen bir şey olmadı. Lisanslı Windows 10 kullanıyorum ve tüm sürücüler güncel. Oyunda kasma yok ama FPS sayısının çok sık değişmesi ve zaman zaman baya FPS düşmesi can sıkıyor. Ne değişti bilmiyorum. benim gibi bir sorun yaşayan var mı?

H1z1 gibi bir oyunda 120 130 FPS alıyorum ve oynayamadığım bir oyun yok. Rust 100 FPS .

Acaba Nvidia güncellemesi ile ilgili birşey mi bilemiyorum.

Benim sorunumu yaşayan arkadaş var mı acaba?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…