MSI GTX 960 Kutusundan 8 Pin Güç Kablosu Çıkıyor mu?

Ferit ARSLAN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Meslek
Donanım Hastası
Merhaba arkadaşlar, MSI GTX 960 Gaming 4G aldım. Kutusundan 8 pin güç bağlantısı çıkmadı. Aldığım yeri aradım, zaten çıkmıyor dediler bu doğru mu ?

Evet doğru bende GTX 960 4G modelini aldım. 8 pin güç bağlantısı niye çıksınki ? Sen güç kaynağındaki 8 pin ile güç vereceksin.

Ama Technopat'ın MSI GTX 960 Gaming 2G incelemesinde çıkıyor, Gaming 4G'de neden çıkmasın ki ? @MaxweL

Bizde bir arkadaşa almıştık MSI GTX 960 ancak içinden çıkmadı kablo. Zaten gerekte yok. Güç kaynağınızdan bağlantı yapabilirsiniz.

Neyse arkadaşlar, madem kimseye çıkmamış, banada çıkmaması normal o zaman tamam sorun yok. Teşekkürler.

Ali abi gtx 960 4G nin iki uçlu güç kablosunun fotoğrafını atarmisin güç kaynağına uyup uymadığına bakmak istiyorum abii biraz acil şimdiden teşekkürler abii ☺☺

Ali abi gtx 960 4G nin iki uçlu güç kablosunun fotoğrafını atarmisin güç kaynağına uyup uymadığına bakmak istiyorum abii biraz acil şimdiden teşekkürler abii ☺☺
Güç kaynağındaki pine giriyorsa tak dostum sorun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…