MSI GTX 960 SLI Performansı

mu1453

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
@Recep Baltaş Merhaba Recep abi. MSI GTX 960 SLI yapınca performans kaç kat artar? Yani MSI GTX 970'e yakın olur mu? Yoksa MSI GTX 970 mi alayım? Assassin'creed unity'i 1080p ultra ayarlarda 100 FPS'yi geçmesi için ne yapmam gerekiyor? Şu an kullandığım kart MSI GTX 960 SLI yapmam yeterli mi? İlerleyen zamanlarda GTX 970 mi alayım?

Dostum gtx 980 alabilirsin o oyunda 100 fps'yi geçirmen için.

SLİ veya Crossfire sistemlere şuanda güvenmiyorum hem oyunların desteği hemde driveri desteği olarak. Tek kart her zaman daha fazla performans verir yani düşük karttan 2 tane alıp üstteki kart performansına ulaşmak hiçbir zaman mantıklı değildir. Üstteki karta direkt para verip alırsan daha mutlu olursun. Gtx 970 şuanda 1080p için tüm ayarları en yükseğe çekip oynama imkanını sana kesinlikle sunar. Yani seni üzmez. Zaten Gtx 980 ile arasında o paraya değecek performans farkı kesinlikle yok. Bu yüzden Gtx 970 SLİ yapıcam desen bu düşünceni kesinlikle onaylardım. Ama gel gelelimki ne yazıkki söylediğin oyunun optimizasyonu berbat her zamanki Ubisoft işte, 100 fps bekleme ama o kartla 60+ FPS lerde akıcı oynacağına inanıyorum tabi bu anti alisingi ne kadar açtığına bağlı kısarsan fps dahada artar. Nvidia Physicsi falanda kapatırsan dahada iyi oynarsın çünkü bende o lanet şey fps droplarına yol açıyordu. Yeni nesil oyunlarda Unity gibi berbat yapımları saymassak geliştiriciler daha iyi optizimasyon yapıyor. Dx12'de biraz olsun umut. Gtx 970 al seni uzunca bir süre götürür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu inceleyebilirsin. Benden tavsiye zaten elinde GTX 960 varsa SLI yap. Boşu boşuna GTX 970'e para yatırmana gerek yok.
DX12 gelince belleklerde birleşecek zaten. Gayet iyi performans alırsın. Ama Assassin'Creed Unity performansı için pek bir fikrim yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…