ErenKaradagg Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #11 Muhammer Türker dedi: İki marka arasında fanboyluk yapmıyorum ama MSi öneriyorum. Daha ucuz, daha performanslı, daha sessiz. Genişletmek için tıkla... Hangi sitede daha ucuz link verebilir misiniz?
Muhammer Türker dedi: İki marka arasında fanboyluk yapmıyorum ama MSi öneriyorum. Daha ucuz, daha performanslı, daha sessiz. Genişletmek için tıkla... Hangi sitede daha ucuz link verebilir misiniz?
Muhammer Türker Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 12 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #12 ErenKaradagg dedi: Hangi sitede daha ucuz link verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aman tanrım! Fiyatlarda değişiklikmi oldu ?
ErenKaradagg dedi: Hangi sitede daha ucuz link verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aman tanrım! Fiyatlarda değişiklikmi oldu ?
E Emircan .net Hectopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Yer jhj Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jhj 8 Temmuz 2015 #13 İkiside kendini kanıtlamış firmalar.Ama Asus'un frekansları daha yüksek.
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 8 Temmuz 2015 #14 Techpowerup'ın testlerine göre Asus, MSI, Gigabyte, Palit ve EVGA arasında en fazla OC olan GTX960 modeli, MSI'ın: Gigabyte GTX 960 G1 Gaming 2 GB Review | techPowerUp
Techpowerup'ın testlerine göre Asus, MSI, Gigabyte, Palit ve EVGA arasında en fazla OC olan GTX960 modeli, MSI'ın: Gigabyte GTX 960 G1 Gaming 2 GB Review | techPowerUp