MSI GTX 960 vs EVGA GTX 960?

EVGA, Türkiye'de olmasa da diğer ülkelerde oldukça popüler olan bir markadır. Hatta en iyi ekran kartı markası olarak birçok kişinin güvenini kazanmıştır fakat kalite fiyata da yansıyor. Bu MSI'ın dandik ürün yaptığını göstermez. O da EVGA ve Asus gibi iyi üreticilerin arasında yer alır.
Sonuç olarak ben aradaki farkın performansla olan ilişkisine baktığımızda fazla olduğunu düşünüyorum. MSI alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ben kendim de MSI kullanıyorum ve hiç şikayetim olmadı.

EVGA nın MSI a göre dezavantajları nedir mesela ve avantajları ?

ben aslında msı r9 380 tercih edicektım ama malesef yazalım sürücü vb şeyler acısından çok gerideler nvida sürekli güncelleme ile besledigi için öne gecıyor bu yuzden gtx tercıh etmeye karar verdım galıba MSI alıcam peki bu sisteme otururmu dersin?
650 WATT POWER
8 GB RAM
AMD A10 6800 K İŞLEMCİ
ŞUANKİ KARTIMDA RADEON 6870 2010 yılında cıkmasına ragme gta 5 oynatıyor eski toprak

Elbette Evga, Msi sadece töz boyuyan bir marka hiç sevmiyorum...

EVGA'nın hızı daha yavaş gözüküyor ve dahası fiyatı da pahalı. MSI ise daha ucuz ve saat hızı olarak daha hızlı. Bu hızlar 1 FPS farkı bile yaratmaz.
Evga'nın bir çok soğutma modeli var. Sc var, Scc+ var, FTW var, Classfield var, ve Kingpin <3 var. Siz en düşük modele bakmışsınız diğer soğutmalı modellere bakarsanız anlarsınız.

İkisi de iyi markalar. Ben MSİ alacağım, Evga da iyidir fakat MSİ Twin Frozr V soğutması ve görünüş açısından daha iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…