MSI GTX 960 vs Sapphire R9 380X NITRO 4GB?

Desless

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İ3 işlemcili orta halli bir bilgisayarım var. GTA 5'i orta ayarlarda oynayabiliyorum. Ekran kartım çok eski, yeni bir ekran kartı alacağım. Sizce arkadaşlar;

MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı mı?

Yoksa;

Sapphire R9 380X NITRO 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 alayım? Malüm araların fiyat açısından pek fark yoktur. Ayrıca önerebileceğiniz başka kart varsa heyecanla bekliyorum, saygılar.

Tartışmasız R9 380X diyorun Burdaki incelemede de görüldüğü üzere %25 daha yüksek performansa sahip

Ama Sapphire modeli yerine arkadaşın attığı Gigabyte daha iyi olur.

Ama Sapphire modeli yerine arkadaşın attığı Gigabyte daha iyi olur.
Ben de i7 3770 kullanıyorum ve yeni ekran kartı olarak sapphire r9 380x modeli almayı düşünüyordum. Ben şahsen şu an da sapphire'in ekran kartını kullanmaktayım ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ve iyi bir marka olduğunu düşünüyorum. Neden sapphire yerine gigabyte tercih ettiğinizi açıklar mısınız

Sapphire'in servisi ekran kartını bire bir değişim yapıyor. Ayrıca bu kart GPU sıcaklığı 60-65 derece üstüne çıkmadıkça fanları döndürmüyor. Gigabyte'a modelinde böyle bir teknoloji var mı bilmiyorum. Fanların dönmemesi kartı daha uzun ömürlü yapıyor. Sapphire Nitro modelleri gayet iyi soğutmaları sahip. Tek eksikleri bakır ısı borularının nikelle kaplı olmaması. Uzun bir süre sonra borular paslanmaya başlayacaktır.

Elbette 380X, oyunlarda birkaç FPS fark atıyor GTX 960'a.

Ben de çok kararsız kaldım.Oyunlarda bariz fark var o yüzden R9 380X almak istiyorum ama Nvidia'nın güncellemeleri, sürücüleri vs daha iyi, Amd sorunlu diyorlar.İlk defa bir sistem alacağım için sorunlarla da uğraşmak istemiyorum.

R9 380X'in performansı GTX970'e yakın. GTX960 ile kıyaslama yapılmasını yanlış buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…