Bütçe
2700
O fiyata bulabiliyorsan bizde alalım. O fiyata anca 1050 bulursun. 1050 Ti bile çıkmaz kı 1050 Ti GTX 970'den epeyi kötü.
Zorla almıyorum, istemiyorum, zorla bana satın da demiyorum. 2000 trink, alırım. Yoksa da keyfiniz bilir. Sizi iyi alıştırmışlar bir malı pahalıya almaya. 8 senelik kart. Ederi en fazla 2000.

Zorla almıyorum, istemiyorum, zorla bana satın da demiyorum. 2000 trink, alırım. Yoksa da keyfiniz bilir. Sizi iyi alıştırmışlar bir malı pahalıya almaya. 8 senelik kart. Ederi en fazla 2000.
Ederine girerseniz çok daha az eder. Piyasa durumuna göre fiyat belirlenir, siz almazsanız başkası havada kapar emin olun.

Senin vereceğin paradan bize ne? Sana bu fiyata alacaksın veya sen olsan hangi fiyattan alırsın diye soran olmadı. Birilerini "Dünya onun etrafında dönüyormuş" gibi büyütmüşler... Piyasa durumu neyse o.

Alana hayırlı olsun. O karta o parayı vermem. 2000'den daha ucuza bulursan getir 1 tane de sana hediye ederim Bu piyasada ederi en fazla 2000 TL.

Görmedim sanma Hemen de nasıl düzenliyor Hastalıklı insan sayısı artmaya başladı forumda.

RX 570 veya 1060 6 GB tercih edebilirsiniz performans olarak iyi kartlar 970 de güçlü fakat eskidi artık.

Görmedim sanma Hemen de nasıl düzenliyor Hastalıklı insan sayısı artmaya başladı forumda.
Ben de çok görüyorum, adam mesajı düzenliyor sanki biz sataşmışız gibi. Bilmiyorlar ki XenForo 2 bütün mesajları saklıyor ve özel bildirim gönderiyor.
RX 570 veya 1060 6 GB tercih edebilirsiniz performans olarak iyi kartlar 970 de güçlü fakat eskidi artık.
1060 bilmiyorum ama RX 570 ikinci elde sorunlu, pek önermem. Tamir görmüş veya fırınlanmış oluyor genelde. Mining kartlarını saymadım bile.

Aynen şimdi de 40 yaşındaki adam bizim attığımız tepkilere ağlamaya başladı. Ne demişler? Akıl yaşta değil başta... Çok iyi oturuyor buraya. Acınası gerçekten...

@226261 mesaj atıp geri silme. Lafının arkasında dur. Ayrıca sana bu lafları ettirebildiğimize göre sen bizi değil de, hani biz seni incitmişiz gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…