Zorla almıyorum, istemiyorum, zorla bana satın da demiyorum. 2000 trink, alırım. Yoksa da keyfiniz bilir. Sizi iyi alıştırmışlar bir malı pahalıya almaya. 8 senelik kart. Ederi en fazla 2000.
Zorla almıyorum, istemiyorum, zorla bana satın da demiyorum. 2000 trink, alırım. Yoksa da keyfiniz bilir. Sizi iyi alıştırmışlar bir malı pahalıya almaya. 8 senelik kart. Ederi en fazla 2000.
Senin vereceğin paradan bize ne? Sana bu fiyata alacaksın veya sen olsan hangi fiyattan alırsın diye soran olmadı. Birilerini "Dünya onun etrafında dönüyormuş" gibi büyütmüşler... Piyasa durumu neyse o.
O karta dediğim 2000 TL'den fazla verecek silkelenme bekleyen kerizlerin gülmesine gülüyordum, ama büyüklük bende kalsın incitmeyeyim dedim, ama siz kaşındınız
Aynen şimdi de 40 yaşındaki adam bizim attığımız tepkilere ağlamaya başladı. Ne demişler? Akıl yaşta değil başta... Çok iyi oturuyor buraya. Acınası gerçekten...
@226261 mesaj atıp geri silme. Lafının arkasında dur. Ayrıca sana bu lafları ettirebildiğimize göre sen bizi değil de, hani biz seni incitmişiz gibi duruyor.