MSI GTX 970 düşük FPS sorunu

uğuraltn

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar;
Sorunu geçen gün Rust oynadığımda fark ettim takılmalar oluyordu ama oyun optimizasyonu iyi değil diye takmadım. Bugünde NFS Mostwanted indirdim ayarları en yükseğe alınca hafif donmalar oldu. Ben de Msı afterburner'dan FPS testi açtım 40-50 FPS'de dolaşıyor. GTA V'te önceden 80-90 FPS alırken şimdi 30-40-50 arası alıyorum. Sürücü kaldırıp tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet MSAA x2 deydi fakat kapatıp önerilen ayarlara döndüğüm zaman genede eskisi gibi en az 80-90 değil. Önerilen ayarlarda bile 50-60 bazen 70 oluyor. Resimdeki sayılarda gpu %98 olarak gozukuyor bu veriler normal mi acaba ? Sürücüden kaynaklı olabılır mi eski sürücüyü yüklesem düzelme ihtimali var mı yoksa sorun başka sebepten mi ? @JaroxJamaica @Onur Gökay

O zaman GeForce Experience programını kur kurulu değilse. Sonra overclock yaptıysan varsayılan ayarlara al. Olmuyor ise format at.

Benim gözüme ilk olarak çarpan şey işlemcin 3500Mhz hızında çalışıyor. Aynı işlemciyi ben kullanıyorum. Normalde Intel Turbo Speed açık oluyor ve işlemci hızı 3900Mhz çıkıyor oyunlarda. Sen kapattın sanırsam. Ondan kaynaklı olabilir.

Korsan oyun kullanıyorsanız oyunu Crack yapan kişilerin oyun dosyalarına ekledikleri virüsler sisteminize yük bildiriyor ve bilgisayarı meşgul ettiğinden dolayı performans kaybı yaşıyor olabilirsiniz.

Ayrıca korsan oyun da desteklemiyoruz eğer korsan ise.
Kesinlikle, emek hırsızlığı!
Ben de bir grafik tasarımcısıyım, 3D Modelleme yapıyorum ve bazı GameEngine lerle kendimi geliştiriyorum.
İnternet kafelerin dışında hiç korsan oyun oynamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…