MSI GTX 970 Fan Yaprağının Kırılması

Keremstein

Megapat
Daha fazla  
Ekran kartımın fan yaprağını kırdım. Oyunlarda V-Sync kapalıysa 60FPS'yi geçince kasa titriyor. V-Sync açık olunca da oyunlarda kasma oluyor fakat titremiyor. Şimdi ben bu MSI fanını nereden bulabilirim? Veya bu ekran kartını kaça satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanları söküp arkasındaki etiketin fotoğrafını çekip paylaşır mısın? Piyasadaki DC Brushless fanlar yan sanayi değilse eğer orijinalinden farklı bir performans göstermeden çalışacaktır. Arkadaşın vermiş olduğu linkteki ürün orijinal gibi duruyor. Muadil bir ürün olmaması çok önemli.

Hocam fanlarınızı değiştirmeye karar verirseniz. Şunu bir deneyin benim başımada gelmişti. Fandaki tek yaprak kırıldığı için balans yapıyor deli gibi sallanıyordu. Kırılan yaprağın tam karşısındaki yaprağıda ben kırdım. Böylece balans giderilmiş oldu. Ama ısı değerlerini ne denli etkiler bilemiyorum. Fan almayı düşünüyorsanız almadan önce bir deneyin, ısı değerlerine bakın öyle karar verin derim.

Soğutması iyi bişey olcağını çok zannetmiyorum. O zaman dediğiniz gibi tam karşısındaki yaprağıda kırayım. Peki satmaya kalksam değeri ne olur?

Sent from my LG-H850 using Technopat mobile app

Hiç bir fikrim yok o konuda hocam. Ama kırmadan önce bekleyin isterseniz diğer arkadaşlarda görüşlerini yazsınlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı