MSI GTX 970 Gaming 4G Fan Çalışmama Sorunu

SeyitMert

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSİ GTX 970 gaming 4g ekran kartı aldım. Ets2 filan oynuyorum fakat fanlar hiç dönmüyor. Gaming app programından biraz kurcalamıştım. Şu ana kadar çalıştığını fanların hiç görmedim. Gamin app'taki programdan Game mode seçiyorum gene çalışmıyor fanlar. Yanındaki kar işaretine basınca çalışıyor sadece onda da çok hızlı dönüyor galiba çok ses yapıyor. Yardım eder misiniz? Uyarı almamayı umut ediyorum çünkü yanıt yazamıyorum 1 gün boyunca unutuyorum sonra foruma bakmayı.

Belli bir dereceye kadar çalışmaz fanlar. ETS2 hafif bir oyun olduğundan çalışmıyordur. Crysis 3, Witcher 3 falan gibi oyunlarda deneyin, çalışacaktır.

Kartının sıcaklığı 50 derece'nin altında ise fanlar çalışmaz. Eğer sıcaklık 50 derecenin yukarısına çıkar ise fanlar otomatikmen çalışacaktır.

Kartının sıcaklığı 50 derece'nin altında ise fanlar çalışmaz. Eğer sıcaklık 50 derecenin yukarısına çıkar ise fanlar otomatikmen çalışacaktır.
İYİ GÜNLER BİLİYORUM İLAN ASKİ TARİHTE AMA BEN KARTI YENİ ALDIM AMA AYNI SORUN BENDEDE VAR VE GTA5 E GİRDİĞİM HALDE KART ATEŞ GİBİ OLUTOR YİNEDE ÇALIŞMIYOR KART OYUN KASMAYA BAŞLIYOR BU FAN OLAYI NASIL OLACAK BİLMİYORUM KART YANAR DİE KORKUYORUM

Merak etmeyin yanmaz, ekran kartları yük altında en fazla 80 - 85 derece arası seyredebilir. Afterburner programı ile sıcaklık değerlerini ölçün ve burada belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…