Takas MSI GTX 970 Gaming 4G - MSI Nvidia GeForce 980 Ti

HOLLANDALI

Hectopat
Daha fazla  
•MSI GTX 970 Gaming 4G Ekran kartım var yükseletmek istiyorum. 1 Senelik garantisi devam etmekte.
•MSI Nvidia GeForce 980 Ti + 500 TL ile takas etmek istiyorum.

Ürünümü çok temiz ve az kullandım. Hiçbir sorunu yoktur. Daha çok performans istemem ve dev ekranda kullanmam nedeni ile Upgrade kararı aldım. Sıfır kutusunda garantisi ve yedek aksesuarları ile beraber göndereceğim.

İletişim: Technopat; Skype: ghostmcb; minsnicterb@gmail.com

MSI Nvidia GeForce 980 Ti yada başka bir kart ile takas düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom soğutma icin markalar 500 lira istemez. Üstündeki mosfetler, bobinler, kondansatörler daha kaliteli pcw kalitesi vs. neyse sen o fiyata bulursan helal olsun ne diyim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı konuda bu teklifi yapabilirsiniz. Bu nedenle herkese farklı konu açma hakkı tanınmıştır. Amacınızı çözemedim.

Ayrıca bilgisizliğinizden kaynak sorunlarınız var sanırım. 3000 TL üzerinden hesap yapmaktasınız sanırım.
Direk Nvidya çıkışlı başka bir Marka tarafından soğutması tasarlanmamış. Düşük soğutmalı kartlar var.

2000-2500 TL'ye denk geliyor. Custom soğutma kullanmak için. Üstüne 500 TL olunca kart ile aynı parayı buluyor.
Haliyle bilgi olmayınca boş yorum atmak kolay.

"Nvidya" o_O ben bir şey demiyorum boş yorum yapmadım, bu konunun altına bir teklif sundum böyle takası düşünecek kişi bana ulaşsın gtx970+550 TL veriyorum... Amazon linki atmışsın al o zaman oradan.Bu arada çok komiksiniz hayranım sizlere :)

Ben Takas edebilirim. Hiç saçma değil bence.
Ben Amazon'dan aldım Ekran kartımı; Asus Gtx 980 Ti Power'im kaldırmadı beklemek istemiyorum.

MSI 970 + 750 TL istiyorum. Mail hesabım: dilarafersiz@gmail.com

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı