hkncvs Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #11 FIrat BEY dedi: Hocam 14 GB ram verip tek 8 Gb ram takas yapabilirmiyiz ? Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsun dostum!!! Parça satışı yoktur diyorum sen ne diyorsun git allah aşkına bayram günü satışımı da baltalama kalbini de kırdırma.
FIrat BEY dedi: Hocam 14 GB ram verip tek 8 Gb ram takas yapabilirmiyiz ? Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsun dostum!!! Parça satışı yoktur diyorum sen ne diyorsun git allah aşkına bayram günü satışımı da baltalama kalbini de kırdırma.
AlperKöse Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #12 hocam sisteminiz çok güzel fakat elimde 2500 tl gibi kısıtlı bi bütçe var monitörsüz bi fiyat verme gibi bi imkanınız varmı?
hocam sisteminiz çok güzel fakat elimde 2500 tl gibi kısıtlı bi bütçe var monitörsüz bi fiyat verme gibi bi imkanınız varmı?
hkncvs Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2015 #13 AlperKöse dedi: hocam sisteminiz çok güzel fakat elimde 2500 tl gibi kısıtlı bi bütçe var monitörsüz bi fiyat verme gibi bi imkanınız varmı? Genişletmek için tıkla... Monitörsüz 2.500 tl ye bırakabilirim.
AlperKöse dedi: hocam sisteminiz çok güzel fakat elimde 2500 tl gibi kısıtlı bi bütçe var monitörsüz bi fiyat verme gibi bi imkanınız varmı? Genişletmek için tıkla... Monitörsüz 2.500 tl ye bırakabilirim.
LuckyLuke Hectopat Katılım 24 Temmuz 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #14 Hangi şehirde yaşıyorsunuz hocam ?
hkncvs Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2016 #15 LuckyLuke dedi: Hangi şehirde yaşıyorsunuz hocam ? Genişletmek için tıkla... KAYSERİ Satış yapılmıştır. Konu kapatılabilir.
LuckyLuke dedi: Hangi şehirde yaşıyorsunuz hocam ? Genişletmek için tıkla... KAYSERİ Satış yapılmıştır. Konu kapatılabilir.