MSI GTX 970 GAMING 4G vs Asus GTX970 ROG Strix

Daha fazla  
Son düzenleme:
İkiside son derece kaliteli bileşenler kullanan firmalardır. İkisinin de soğutucusu çok kaliteli. Stres testlerine baktığımız zaman MSI T.F bir gömlek düğmesi daha üstün gibi. Sizin yerinizde olsam fiyatı uygun olanı alırdım. Her iki marka da "keşke diğerini alsaydım" dedirtmez.

MSI GTX 970 GAMING 4G diye bahsedilen ekran kartı verdiğiniz linkteki ekran kartı, GAMING 4g' mi yoksa Rog Strix' mi derseniz ben tasarımından dolayı MSI seçerim.2 ekran kartınında soğutma sistemi çok iyi.Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.

Asus modelinde Strix teknolojisi var peki MSI da bu tarzda bir teknoloji var mı ?

Soğutma ve performans farkı çok değişir mi ?

Eğer sitede stok yok diyorsa mağazada da stok yok denilecektir.
Bir keresinde Asus H81M-Plus sitede stok yok yazıyordu. 2 gün sonra Vatan'a gittim.
Orada da stokda olmadığını stok olan veya olmayan ürünleri internet sitesinden takip edebileceğimi
söylediler.

bütçeni biraz daha artırabilirsen GALAX GTX 970 HOF serisi var araştır bir derim.

Geçenlerde 1.294 de düştü günlük indirimler olabiliyor takip etmek lazim,hazir r9 3xx serileri cikcak rakip firma rekabet icin fiyatlarla oynayabilir.

Msi derim fanlar 60 dereceye kadar calismiyo sessiz kaliyo vede twonfrozr v sogutmasi gayet basarili msi in sessoz ve guzel sogutmasi kolay overclock edilmesi oyi bide fiyati rog strixden ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…