Merhaba arkadaşlar yeni toplayacağım bilgisayar için Güç Kaynağı alacağım fakat kararsız kaldım.Bilgisayarın özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.
Not: Bilgisayar daha toplanmamıştır ilk olarak güç kaynağından veya kasa dan başlayacağım.
Not 2: Donanım olarak ta düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Not 3: İlk almamı tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? , 500 tl var şuan.
Özellikler:
İşlemci: İntel Core i7 4790K İşlemci
Anakart: Msi Z97 Gaming 7
Ekran Kartı: Msi GTX 970 Gaming
Kasa: Cooler Master Cm693 Ram: Corsair 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
Monitör: Asus 23.6" VN247H Led Monitör
SSD: Samsung 250GB 840 Evo
Harddisk: WD 3.5" 2TB Purple Sata 3.0 64MB Cache Güvenlik Harddisk
WD 3.5" 2TB Purple, bunu kesinlikle değiştir. Senin seçtiğin güvenlik sistemleri için yapılmış bir sabit disk sakın fiyatına aldanma kullanım amacı farklıdır. Bunu alman daha iyi olacaktır senin için Wd 3.5" 1Tb Caviar Black Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar.
Listende yazdığın kasa su soğutmalı güzel o öyle kalsın. Bunlar dışında ben bir sorun göremedim.
İlk kasayı al o zaman. Cooler Master Haf 912 güzel bir tercihtir. Ya da Zalman Z3 Plus al , yanınada modüler 650 watt ya da tercihen 750 watt'lık 80+ güç kaynağı al.
Kendini 750W PSU'ya kasmana gerek yok. 600W PSU yeter zaten bu ekran kartı için. Oyuncu kasası dediğin en az 500W olmalı zaten. Ama illa alacaksan Corsair PSU al.