Satılık MSI GTX 970 Gaming

Sylvestre

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,

Farklı bir model ekran kartına geçtiğim için kullandığım kartı satıyorum. İlk sahibi benim, kesinlikle mining işlemine tabii tutulmadı. Düzenli olarak temizliğini ve macun yenilemesini yaparım. 14.05.2022 tarihinde termal macununu Arctic MX-5 modeli ile yeniledim ve test sonuçlarını da görsel olarak ekledim.

Kesinlikle hiç bir sorunu bulunmuyor, test sonuçlarından da kartın durumunu anlayabilirsiniz. Cüzi bir pazarlık olur, takas tekliflerine açığım.

İstanbul içi elden teslim veya önden ödeme yapıldığı takdirde orijinal kutusu ve anti-statik poşeti & kutusuyla birlikte istediğiniz yere kargolayabilirim.

Forumdan almak isteyen olursa fiyatım 3500 TL'dir. Diğer ilanlara baktığınızda görebilirsiniz, testlerine kadar verileri eklenmemiş hazır resimli kartlara daha çok isteyenleri de görünce ortalama bir fiyat belirledim.

Sahibinden linki: MSI GTX 970 Gaming 4G - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1035021042

Merhabalar , öncelikle amacım ilanı baltalamak değil fakat bildiğiniz üzere bu kartlarda 3,5GB VRAM kronik sorun bulunmakta. Eski bir nesil kart olarak sayılcak duruma da geldiği aşikar. Fiyat 3500₺ olduğunu söylemişsiniz bu fiyatlara ikinci el daha güncel modeller olan 470-480-570-580-6500-1650-1650S modelleri mevcut. Tavsiyem fiyatı revize etmenizdir. İyi satışlar dilerim

Satışa karışmak için değilde satabilmeniz için bir güncel kart fiyatlarına baksanız iyi olur. En fazla 2000 TL eder.

Satışa karışmak için değilde satabilmeniz için bir güncel kart fiyatlarına baksanız iyi olur. En fazla 2000 TL eder.
Güncel kart fiyatlarından da haberim var ilan açılmış diğer kartların fiyatlarından da. 2000 TL tek fanı çalışmayan aksak GTX 970 için biçilen bir fiyat an itibariyle.
Merhabalar , öncelikle amacım ilanı baltalamak değil fakat bildiğiniz üzere bu kartlarda 3,5GB VRAM kronik sorun bulunmakta. Eski bir nesil kart olarak sayılcak duruma da geldiği aşikar. Fiyat 3500₺ olduğunu söylemişsiniz bu fiyatlara ikinci el daha güncel modeller olan 470-480-570-580-6500-1650-1650S modelleri mevcut. Tavsiyem fiyatı revize etmenizdir. İyi satışlar dilerim
Cevap için teşekkür ederim. Açıkçası fiyatı ortalamada tutmaya çalıştım ancak ciddi alıcı olduğu takdirde fiyatta revizeye tabii ki gitmeyi planlıyorum.

3K'ya GTX 1070 alınabilirken sizin bu fiyata koymanız garip kaçmış. Revize şart.
İkinci el sitesine girip kısa bir süre bakınıp gözünüze görünen en düşük fiyatı baz alarak buraya cevap yazdığınız belli. Sorunsuz sıkıntısız GTX 1070 modelini tam olarak 3000 TL’ye alabiliyorsak ilanı iletin ben alırım siz merak etmeyin.

İkinci el sitesine girip kısa bir süre bakınıp gözünüze görünen en düşük fiyatı baz alarak buraya cevap yazdığınız belli. Sorunsuz sıkıntısız GTX 1070 modelini tam olarak 3000 TL’ye alabiliyorsak ilanı iletin ben alırım siz merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı