MSI GTX 970 GTA 5 Performansı

Mert54

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Msı gtx 970, Gta 5 için sıkıntılı diyorlar. Ben oyunu daha satın alamadım. Hangi ayarlarda sıkıntı çıkartıyor? Deneyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Bazı ayarlara bağlı sıkıntılar varsa bilemem. Ama R7 250 kartla medium ayarlarda oyananabilen bir oyun GTX 970'de sorun çıkartması imkansız gibi bir şey.

Sıkıntılı değil. Sadece arada bir takılmalar oluyordu hızlı araba sürerken. Bugün gelen güncelleme ile yağ gibi hiçbir sıkıntı yok. Ancak @Silinen üye arkadaşın da dediği gibi bütün yumuşatmaları yani FXAA, MSAA X8 ve TXAA açınca 30 FPS'lere düşüyor ve bazı sahnelerde oynanamaz hale geliyor. Bu yüzden tavsiyem FXAA ve MSAA X2 açmanız. Oyun çok daha akıcı oluyor. Hiçbir sahnede sıkıntı çıkarmıyor. Bu arada sakın bu ayarları yapıp ev içinde 80-90 FPS alınca ben biraz yükselteyim demeyin ormana falan girince 40 küsürlere kadar düşüyor. Keyifli oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani GTX 970 ile Ultra ayarlarda FXAA , MSAA , TXAA yı açmayına rahatça oynuyabiliriz öylemi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 tamamen sorunlu kart. Ben imzamda ki sistemde kullanıyorum. Ve aynı ayarlarda, benden daha düşük ekran kartıyla oynuyanlarda FPS düşüşü olmuyor. GTX 970'in bir sorunu var GTA V'de. Bende henüz çözemedim. Diğer kartlar muhteşem FPS alıyor oyundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…