Ram0s Hectopat Katılım 5 Eylül 2013 Mesajlar 117 Yer İzmir Daha fazla Meslek Grafik Tasarım 16 Nisan 2015 #1 Evet arkadaşlar toplayacağım sistem için bu ekran kartını düşünüyorum. Daha önce sistem toplamak için arkadaşlardan yardım almıştım fakat yabancı ülkeden bu kartı getirtmeyi düşünüyorum. Gtx 970 ekran kartları arasında bu nasıl sizce? MSI Global GTX 970 4GD5 OC
Evet arkadaşlar toplayacağım sistem için bu ekran kartını düşünüyorum. Daha önce sistem toplamak için arkadaşlardan yardım almıştım fakat yabancı ülkeden bu kartı getirtmeyi düşünüyorum. Gtx 970 ekran kartları arasında bu nasıl sizce? MSI Global GTX 970 4GD5 OC
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #2 Referans tasarım önermem hiçbir zaman. Özel soğutmalı modelini alabilirsin, soğutma ve sessizlik olarak gayet başarılı bir ekran kartıdır.
Referans tasarım önermem hiçbir zaman. Özel soğutmalı modelini alabilirsin, soğutma ve sessizlik olarak gayet başarılı bir ekran kartıdır.
S Silver Surfer Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #3 Gigabyte GTX 970 modeline de bakmanızı öneririm.