H Halil Yenivatan Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasındaki farkı söyleyip hangisini almam konusunda yardım edebilirmisiniz acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2015
Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasındaki farkı söyleyip hangisini almam konusunda yardım edebilirmisiniz acaba?
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 22 Ocak 2015 #2 Ben MSI derim. Soğutması daha başarılı bana göre.
mkurt200234 Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 584 Makaleler 10 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2015 #3 Aralarında pek bir fark yoktur. Asus'un çoğu şeyi zaten diğer markalara göre fiyat bazından fazladır. MSI tercih etmelisiniz.
Aralarında pek bir fark yoktur. Asus'un çoğu şeyi zaten diğer markalara göre fiyat bazından fazladır. MSI tercih etmelisiniz.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #4 MSI çünkü daha ucuz, TwinFrozr 5.
H Halil Yenivatan Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #5 mkurt200234 dedi: Aralarında pek bir fark yoktur. Asus'un çoğu şeyi zaten diğer markalara göre fiyat bazından fazladır. MSI tercih etmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız Asus birebir başka markayla aynı ürünü yapsa dahi fiyatında abartılı olabiliyor :/
mkurt200234 dedi: Aralarında pek bir fark yoktur. Asus'un çoğu şeyi zaten diğer markalara göre fiyat bazından fazladır. MSI tercih etmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız Asus birebir başka markayla aynı ürünü yapsa dahi fiyatında abartılı olabiliyor :/
CoffinShaker Hectopat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 562 Makaleler 1 Yer Kentucky 22 Ocak 2015 #6 Hiçbiri Gigabyte al
H Halil Yenivatan Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #7 CoffinShaker dedi: Hiçbiri Gigabyte al Genişletmek için tıkla... Gigabyte nasıl memnun musunuz performansından ?
CoffinShaker dedi: Hiçbiri Gigabyte al Genişletmek için tıkla... Gigabyte nasıl memnun musunuz performansından ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #8 Gigabyte diğer markalara göre birazcık daha soğuktur fakat uzunluğu çok fazla. Yanlış hatırlamıyorsam 31.7 santim olması gerekliydi.
Gigabyte diğer markalara göre birazcık daha soğuktur fakat uzunluğu çok fazla. Yanlış hatırlamıyorsam 31.7 santim olması gerekliydi.
Yalın35 Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 27 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #9 Msi ' in müşteri hizmetleri nasıl bilmiyorum fakat , Asus bu konuda iyi hizmet vermişti bana . Hizmet kalitesini de düşünerek karar verebilirsiniz.
Msi ' in müşteri hizmetleri nasıl bilmiyorum fakat , Asus bu konuda iyi hizmet vermişti bana . Hizmet kalitesini de düşünerek karar verebilirsiniz.
mkurt200234 Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 584 Makaleler 10 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2015 #10 Gigabyte soğutma yönünden GTX 900 serisinin en iyi soğutmasını sağlıyor. Ama buda MSI boru değil herhalde. Zaten çoğu kişinin tercihi MSI tarafındandır. MSI al rahatına bak.
Gigabyte soğutma yönünden GTX 900 serisinin en iyi soğutmasını sağlıyor. Ama buda MSI boru değil herhalde. Zaten çoğu kişinin tercihi MSI tarafındandır. MSI al rahatına bak.