MSI GTX 970 mi, ASUS GTX 970 mi?

• Konuyu başlatan egeg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.910

egeg

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, nvidia ekran kartı alıcam. Gtx 970 almaya karar verdim ancak MSI mı almalıyım ASUS mu? Arasında fark var mıdır? En iyisi hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu saatten sonra GTX970 almanın bir anlamı yok çünkü Nvidia'da neredeyse her zaman eski nesil kartların performansı düşürülür ve yeni neslin bir düşük katmandakiyle aynı performansa sahip olur. Bunu GTX780 Ti - GTX970, GTX770 - GTX960 arasında görüyoruz. Bence bekleyin. Aceleye gerek yok bence.

Kesinlikle asus neden mi? Faz sayısı fazla, overclock potansiyeli fazla, arka plakası var msı da yok bu ve daha sağlam ve ek bilgi olarak kalsın tüm overclock rekorları asus erkan kartı ve anakartlarında yapılıyor.

Sen herhalde asrock ve gigabyte yi duymadın.
Dostum onların kalitesini herkes bilir fakat adam burada msı ve asus arasından istemiş.

Hem artık yok coiling while sorunu yok 3.5 vram sorunu demeyin o sorunlar 1. üretim gtx 970 kartlarda vardı artık 8. üretim ve o sorunlar gitti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı