MSİ GTX 970 mi ZOTAC GTX 970 AMP EXTREME EDİTİON mı ?

Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kar - Vatan Bilgisayar
Bu kartı düşünüyorum kardeşim.Ayrıca SSD ne olduğunu bilmediğim bir bileşen.Ne olduğunu ve ne işe yaradığını anlatırsan çok iyi olur.
SSD veri ye ulaşım hızının çok yüksek olduğu depolama birimidir ayrıca okuma/yazma hızları da çok daha yüksektir, herhangi bir oyunu SSD'ye kurarsanız yüklenme süreleri çok yavaş olacaktır işletim sistemi de keza öyle bilgisayarınız çok hızlı açılıp kapanır bence oyun sistemi kuruyor iseniz bir tane 120 gb'lık SSD şart.Ayrıca seçtiğiniz ekran kartı benim en çok beğendiğim GTX 970 modeli alırsanız memnun kalırsınız kesinlikle.

SSD veri ye ulaşım hızının çok yüksek olduğu depolama birimidir ayrıca okuma/yazma hızları da çok daha yüksektir, herhangi bir oyunu SSD'ye kurarsanız yüklenme süreleri çok yavaş olacaktır işletim sistemi de keza öyle bilgisayarınız çok hızlı açılıp kapanır bence oyun sistemi kuruyor iseniz bir tane 120 gb'lık SSD şart.Ayrıca seçtiğiniz ekran kartı benim en çok beğendiğim GTX 970 modeli alırsanız memnun kalırsınız kesinlikle.
Benim gösterdiğim sisteme bakarak hangi ssd'yi önerirsin kardeşim ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı