MSI GTX 970 overclock değerleri nasıl?

KeskinKılıç

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Aşağıdaki gibi overclock yaptım. Bu değerler sizce nasıl? Sons of The Forest full ayarlarda çok yüksek ayarlarda takılabiliyor ekran kartı framerate 1% 30FPS altında düşmüyor. Framerate AVG de aynı şekilde.

1772217501196.png

En güvenli yöntem belleklere +200 vermek, eğer bu şekilde sıcaklıklar çok yükselmiyorsa çok problem yok ama şahsi düşüncem Power limiti 100'e geri çekerek test et aynı performansı veriyor ise o şekilde kullan.

Sentetik testlerde bir problem çıkmıyorsa en ufak kazanç bile iyidir. UNIGINE Superposition uygulamasıyla test et bakalım hata verip kapanırsa anlarsın.

En güvenli yöntem belleklere +200 vermek, eğer bu şekilde sıcaklıklar çok yükselmiyorsa çok problem yok ama şahsi düşüncem Power limiti 100'e geri çekerek test et aynı performansı veriyor ise o şekilde kullan.

Şu anda oyunlarda 70-72 derecelerde maksimum. Oyunlarda Alt Tab atınca sadece oyun donuyor RAM 14.5GB RAM tüketiyor. 16 GB RAM var.

Sentetik testlerde bir problem çıkmıyorsa en ufak kazanç bile iyidir. Unıgıne superposition uygulamasıyla test et bakalım hata verip kapanırsa anlarsın.

FurMark denedim orada siyah ekran veriyor ama oyunda hiçbir şekilde problem olmadı.

Şu anda oyunlarda 70-72 derecelerde maksimum. Oyunlarda Alt Tab atınca sadece oyun donuyor RAM 14.5GB RAM tüketiyor. 16 GB RAM var.

FurMark denedim orada siyah ekran veriyor ama oyunda hiçbir şekilde problem olmadı.
FurMark siyah ekran veriyorsa stabil değildir stabil değerler bulana kadar azaltın tek tek. Ayrıca tavsiyem önce core clock ondan sonra memory clock ayarlamanız. Ona göre stabil bir değer bulursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı