GTX 970 SLI yapıyorum biri Asus biri Msi. Neyse MSI'ı yeni aldım taktım. 1 hafta bile olmamıştır bugün oyunda FPS düşüklüğünü farkettim. Dedim acaba ekran kartı mı algılamıyor. Aynen öyle olmuş ekran kartımı hiçbir şekilde algılamıyor. Sadece fanlar dönüyor ve ekran kartı hiçbir şekilde ısınmıyor. Kısacası çalışmıyor. Ve bu yeni aldığım kart. ASUS olan çalışıyor onunla açılıyor bilgisayar ve şu an onu taktım ve onunla yazıyorum. Benim yapabileceğim bir şey yok gibi görünüyor. Ekran kartımın nedense bozulduğunu düşünüyorum biri yardım etsin lütfen çıldırmak üzereyim. En doğru olan garantiye vermek gibi duruyor şu anda. Sistem düzgün bir şekilde çalışıyor. Lütfen yardım edin. Ve galiba güç kaynağı yetersizliğinden yüksek sistem gereksinimli oyunlarda drop yiyorum ve bazen de çalışmayı durdurup kapanıyor ya da ayar değişikliği yaptığımda siyah ekran oluyor ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Bazen de ekran mavi oluyor ama mavi ekran vermiyor sadece mavi oluyor ve ortada sanki Crosshair'mış gibi bir beyazlık oluyor ve sistem kendini yeniden başlatıyor. Bu saydıklarım ekran kartı çalışırkendi. Acaba güç kaynağından dolayı mı bir şey olmuştur ? Kullandığım anakart Msi Z97 Gaming 5.