Gousk Kilopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2014 #1 Pc toplamaktan pek anlamıyorm. Kendimce bi pc topladım: Nasıldır olmuş mu ? Olmamışsad ne önerirsiniz? Bütçem 3000 tl. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2014
Pc toplamaktan pek anlamıyorm. Kendimce bi pc topladım: Nasıldır olmuş mu ? Olmamışsad ne önerirsiniz? Bütçem 3000 tl.
D demironcel Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 193 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2014 #2 Sistem güzel olmuş. İleriye yatırım olarak güç kaynağını 750W yapabilirsiniz. Sonrasında da SSD eklerseniz tadından yenmez.
Sistem güzel olmuş. İleriye yatırım olarak güç kaynağını 750W yapabilirsiniz. Sonrasında da SSD eklerseniz tadından yenmez.
@GoldenParsTR Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2014 #3 Güzel olmuş. Ancak işlemci overclock olmayacağı için o kadar yüksek bir soğutucuya gerek yok bence. Birde z97 gaming 5 anakart daha iyi olucaktır.
Güzel olmuş. Ancak işlemci overclock olmayacağı için o kadar yüksek bir soğutucuya gerek yok bence. Birde z97 gaming 5 anakart daha iyi olucaktır.
Gousk Kilopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2014 #4 Teşekkürler beyler zaten büyük ihtimalle vatana gidicem bana pc topla dicem ama kafamda bişiler olsun istedim sağolun Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2014
Teşekkürler beyler zaten büyük ihtimalle vatana gidicem bana pc topla dicem ama kafamda bişiler olsun istedim sağolun