İyi forumlar. Bu üç ekran kartı arasında kaldım. Hangisi daha performanslı ve uzun ömürlüyse onu alacağım. Sessizlikte aynı olduklarını düşünüyorum. Fiyat olarak 970 uygun ama diğerleri için biraz zorlayacağım kendimi. 150 TL gibi bir fark var zaten aralarında (benim aldığım yerde öyle) 150 TL'ye değecek bir fark varsa tercih edebilirim.
Cevabınız için teşekkür ederim. R9 390'ın 8 GB Vram'i ve 512 bit veriyolu olmasına rağmen 970 4 GB 256 bit'le yarışması da ilginç gelmiyor değil açıkçası Eğer R9 390 alırsam Msi'dan yanayım (fikrim değişmezse çünkü anakart da Msi ve Msi hayranlığım var)
Pahalı her zaman iyi değildir. Bütçene göre tercih yapmaktansa seçtiğin modelin en hesaplısını tercih etmen sana çok şey kaybettirmez. Misal Asus R9 390 hem pahalı hemde Sapphire'den daha fazla ısınan bir kart. Sırf bütçene yetiyor diye seçeneklerine Asus R9 390 koymamalısın. Bu şıklar arasında benim tercihim MSI GTX970 olurdu. Bu şıklardan bağımsız tercihimse az bir ücret farkına Sapphire R9 390x olurdu.
Usta senin yorumlarını okurken memati'nin ses tonuyla okuyorum korkunç ve ciddi oluyor R9 390x biraz pahalı oluyor. Ürünleri amazon üzerinden aldığım için olabilir.
Pahalı her zaman iyi değildir. Bütçene göre tercih yapmaktansa seçtiğin modelin en hesaplısını tercih etmen sana çok şey kaybettirmez. Misal Asus R9 390 hem pahalı hemde Sapphire'den daha fazla ısınan bir kart. Sırf bütçene yetiyor diye seçeneklerine Asus R9 390 koymamalısın. Bu şıklar arasında benim tercihim MSI GTX970 olurdu. Bu şıklardan bağımsız tercihimse az bir ücret farkına Sapphire R9 390x olurdu.
Bütçen tam olarak ne kadar? Eğer amazondan alacak isen EVGA almalısın. Global garanti veren bir marka EVGA. Diğer markaları tercih edersen bir sıkıntı çıktığında zora girersin. Bende bazen yazarken Memati'nin ses tonuyla yazıyorum
Bütçen tam olarak ne kadar? Eğer amazondan alacak isen EVGA almalısın. Global garanti veren bir marka EVGA. Diğer markaları tercih edersen bir sıkıntı çıktığında zora girersin. Bende bazen yazarken Memati'nin ses tonuyla yazıyorum
Hocam bütçem 2500 en fazla 2700 sistem şuan sipariş edilmeyi bekliyor. Dediğim gibi ekran kartında en fazla R9 390 alabilirim. Mayıs 10 gibi sipariş edicem. Amerika'da abim oturuyor ve Haziran'da buraya gelecekler. Yanında getirdiği için gümrük sıkıntısı olmayacak. Aklımdaki sistem şöyle: