MSI GTX 970 vs Gigabyte GTX 970

Emirhan Zengin

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bu iki marka arasında kaldım, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünüme önem veriyorsan MSİ.
Değerlere önem veriyorsan Gigabyte.

Ben performans istiyorum, çok performans, daha çok performans, daha da çok performans hahahahahaha. Ne almalıyım?

- ''Değerlere önem veriyorsan Gigabyte'' dedi. Msı sadece görüntü yapıyor takınca mario'yu bile kaldırmıyor.

Alacağın performans az bir şey. Benim kasam 3 fanlı ekrankartlarını destekliyor olsa da ben MSİ almayı seçtim. Tamamen kişisel bir seçim.

Technopat'ın MSI incelemesini görmüştüm. Müthiş performans veriyordu, Gigabyte'ta 3 tane fan var. Performans artışı olur mu diye soruyorum.

Alacağın performans az bir şey. Benim kasam 3 fanlı ekrankartlarını destekliyor olsa da ben MSİ almayı seçtim. Tamamen kişisel bir seçim.
Kasam 31 cm destekliyor, acaba 3 fanı kaldırabilir mi?

- ''Değerlere önem veriyorsan Gigabyte'' dedi. Msı sadece görüntü yapıyor takınca mario'yu bile kaldırmıyor.
MSİ görünümün hakkını veren bir firma ve kartlarıda her halükarda iyi aksini iddia etmiyorum ama Gigabyte'ın değerleri MSİ'dan daha yüksek.

40 CM garanti alan lazım 3 fanlı kart için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…