E Emirhan Zengin Kilopat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bu iki marka arasında kaldım, önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2015
K kerimalsancak Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #2 sinerji.gen.tr: MSI GTX970 GAMING 4GB 256Bit GDDR5 2xDVI HDMI DP 1.248,53 TL Bunu almanız daha iyi olacaktır. Technopat youtube hesabında adı geçen kartın incelemesini bulabilirsiniz.
sinerji.gen.tr: MSI GTX970 GAMING 4GB 256Bit GDDR5 2xDVI HDMI DP 1.248,53 TL Bunu almanız daha iyi olacaktır. Technopat youtube hesabında adı geçen kartın incelemesini bulabilirsiniz.
Eston37 Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #3 Görünüme önem veriyorsan MSİ. Değerlere önem veriyorsan Gigabyte. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2015
E Emirhan Zengin Kilopat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #4 Ben performans istiyorum, çok performans, daha çok performans, daha da çok performans hahahahahaha. Ne almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2015
Ben performans istiyorum, çok performans, daha çok performans, daha da çok performans hahahahahaha. Ne almalıyım?
K kerimalsancak Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #5 - ''Değerlere önem veriyorsan Gigabyte'' dedi. Msı sadece görüntü yapıyor takınca mario'yu bile kaldırmıyor.
- ''Değerlere önem veriyorsan Gigabyte'' dedi. Msı sadece görüntü yapıyor takınca mario'yu bile kaldırmıyor.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #6 Alacağın performans az bir şey. Benim kasam 3 fanlı ekrankartlarını destekliyor olsa da ben MSİ almayı seçtim. Tamamen kişisel bir seçim.
Alacağın performans az bir şey. Benim kasam 3 fanlı ekrankartlarını destekliyor olsa da ben MSİ almayı seçtim. Tamamen kişisel bir seçim.
E Emirhan Zengin Kilopat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #7 Technopat'ın MSI incelemesini görmüştüm. Müthiş performans veriyordu, Gigabyte'ta 3 tane fan var. Performans artışı olur mu diye soruyorum. adn1925 dedi: Alacağın performans az bir şey. Benim kasam 3 fanlı ekrankartlarını destekliyor olsa da ben MSİ almayı seçtim. Tamamen kişisel bir seçim. Genişletmek için tıkla... Kasam 31 cm destekliyor, acaba 3 fanı kaldırabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2015
Technopat'ın MSI incelemesini görmüştüm. Müthiş performans veriyordu, Gigabyte'ta 3 tane fan var. Performans artışı olur mu diye soruyorum. adn1925 dedi: Alacağın performans az bir şey. Benim kasam 3 fanlı ekrankartlarını destekliyor olsa da ben MSİ almayı seçtim. Tamamen kişisel bir seçim. Genişletmek için tıkla... Kasam 31 cm destekliyor, acaba 3 fanı kaldırabilir mi?
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #8 Ekran kartı 310 mm fakat ben sığmaz diye düşünüyorum.
Eston37 Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #9 Silinen üye dedi: - ''Değerlere önem veriyorsan Gigabyte'' dedi. Msı sadece görüntü yapıyor takınca mario'yu bile kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... MSİ görünümün hakkını veren bir firma ve kartlarıda her halükarda iyi aksini iddia etmiyorum ama Gigabyte'ın değerleri MSİ'dan daha yüksek. 40 CM garanti alan lazım 3 fanlı kart için.
Silinen üye dedi: - ''Değerlere önem veriyorsan Gigabyte'' dedi. Msı sadece görüntü yapıyor takınca mario'yu bile kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... MSİ görünümün hakkını veren bir firma ve kartlarıda her halükarda iyi aksini iddia etmiyorum ama Gigabyte'ın değerleri MSİ'dan daha yüksek. 40 CM garanti alan lazım 3 fanlı kart için.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2015 #10 Gigabyte G1 ve Evga FTW'yi tek geçerim. Gigabyte WindForce'de gayet başarılı ama C.W çıkta ihtimali G1'e göre daha yüksek diye biliyorum. Bunlara paran yetmezse Evga S.C veya Galax SOC tavsiye ederim. Galax SOC varken Msi ikinci planda kalır bence.
Gigabyte G1 ve Evga FTW'yi tek geçerim. Gigabyte WindForce'de gayet başarılı ama C.W çıkta ihtimali G1'e göre daha yüksek diye biliyorum. Bunlara paran yetmezse Evga S.C veya Galax SOC tavsiye ederim. Galax SOC varken Msi ikinci planda kalır bence.