MSI Gtx 970 vs MSI Gtx 960

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TechnoEmir

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki karttan hangisi FPS - enerji tüketimi bakımından daha iyidir ?

Bütçe yetiyorsa, kesinlikle GTX 970. Fps bakımından baya etki edecektir. PSU konusunda, ortalama ikiside aynı güç ile çalışıyor.

Peki gtx 970 alıcam. Aklıma takılan soru var. 2 GB bellek BF4, Far Cry 4, Watch dogs gibi oyunlarda high ayarlarda rahat bir şekilde oynatır mı ?

Bütçe yetiyorsa, kesinlikle GTX 970. Fps bakımından baya etki edecektir. PSU konusunda, ortalama ikiside aynı güç ile çalışıyor.
Bütcem yetmiyor :(

Bence arkadaşımızın anlatmak istediği şu. Arada ortalama 400 TL gibi bir fark var. Ben bu farkı versem cidden fark görecekmiyim? Mantığıyla hareket ediyor. Bence çok gerekli bir soru.

Aslında oydu sorum :) İkisi de 2 GB 770 3 yada 4 GB olsaydı iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence üzülmenize hiç gerek yok. GTX 960 fazlasıyla işinizi görecektir. Ben dediğiniz oyunları LENOVO Y50 Laptop' ta oynuyorum, Battlefield 4 de Full HD ultra da 30 FPS üstü oynuyorum. Ekran kartı GTX 860. :)

Eğer bütçe sıkıntın varsa amd r9 280x'e göz atmanı tavsiye ederim.

Ekran kartını GB'ye bakarak almamız gerekiyor. GB önemli bir özellik değildir zaten piyasada 2 GB altı ekran kartı yok neredeyse. Bilmiyorsunuz ama çok büyük bir hata ekran kartını GB'ye bakarak almamamız gerek ilk olarak soldan ikinci rakam sonra belek hızı ile bit değerinin eşitlenip eşitlenmedğinden emin olmamız ve en son çekirdek hızı. 1920x1080 monitörünüz varsa 2 gb bellek yeticektir 1'den fazla monitör kullanıyorsanız ekran kartının gb'si lazım olur.

Msı Gaming 2G GTX 960 almanı öneririm 128 bit ancak bellek hızı 7010(nvidia renk sıkıştırma teknolojisi ile 9030) eşitlenmiş bir değer 2gb 1920x1080 monitöre uygun soldan ikinci rakamı 6 üst düzey bir kart far cry 4 ultrada 50-fps battfield 4 ultrada 50 60 tüm oyunları 50+FPS oynarsınız Msı GTX 970 almanızı gerektiren bi durum yok ortada Msı GTX 980 almanız daha mantıklı olur 970 yerine. Msı GTX 960 gönül rahatlığıylan alabilirsiniz. Technopat'ın incelemesinde Msı GTX 960'ın tüm oyunları ultrada oynatabileceğini görüceksiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı