Merhaba arkadaşlar ben barış, bilgisayarımda hemen hemen tüm oyunlarda takılma yaşıyorum. Bence sistemim kötüde değil. FPS bir anda 25'lere düşüp sonra kendine geliyor. Sistem özelliklerim:
Barış, işletim sistemin nedir ? PSU nedir ? Sistem özelliklerinin hepsini yazar mısın ? Oynadığın oyunlar nedir ? Sana daha iyi yardımcı olabilmemiz için detaylı bilgi verir misin ?
750 Watt Cooler Master Psu kullanıyorum. Oynadığım oyunlar ve en fazla takılma yapan oyunlar bunlar. Gerçi hemen hemen hepsinde yapıyor. İşin garibi hem ayarlar ultrada iken yapıyor hemde en düşükte iken.
Watch Dogs,
Assassins Creed Unity,
Far Cry 4,
Metro Last Light Redux,
Ryse Son Of Rome,
Assassins Creed Black Flag,
Bu arada Metro Last Light ve Ryse Son Of Rome hariç hepsi orijinal.
750 Watt Cooler Master Psu kullanıyorum. Oynadığım oyunlar ve en fazla takılma yapan oyunlar bunlar. Gerçi hemen hemen hepsinde yapıyor. İşin garibi hem ayarlar ultrada iken yapıyor hemde en düşükte iken.
Watch Dogs,
Assassins Creed Unity,
Far Cry 4,
Metro Last Light Redux,
Ryse Son Of Rome,
750 Watt Cooler Master Psu kullanıyorum.Oynadığım oyunlar ve en fazla takılma yapan oyunlar bunlar gerçi hemen hemen hepsinde yapıyor.İşin garibi hem ayarlar ultrada iken yapıyor hemde en düşükte iken.
Watch Dogs
Assassins Creed Unity
Far Cry 4
Metro Last Light Redux
Ryse Son Of Rome
Assassins Creed Black Flag
Bu arada Metro Last Light ve Ryse Son Of Rome hariç hepsi orjinal.
Ekran kartınızın, işlemcinizin driverlerini indirin. Antivirus kullanıyorsanız kapatın, veya varsa Oyun Modu'na alın. Bu tür sorunların kaynağı büyük ihtimalle hard disk. Farklı bir hard diske oyunları yükleyin ve oradan çalıştırın. Büyük ihtimal takılmalar duracaktır. Eğer başka bir hard diskiniz yoksa herhangi bir flash belleğe de atabilirsiniz. Ayrıca oyunlarınız korsan ise takılmalar normal.
Watch Dogs,
Assassins Creed Unity,
Far Cry 4,
Metro Last Light Redux,
Ryse Son Of Rome,
Ekran kartınızın, işlemcinizin driverlerini indirin. Antivirus kullanıyorsanız kapatın, veya varsa Oyun Modu'na alın. Bu tür sorunların kaynağı büyük ihtimalle hard disk. Farklı bir hard diske oyunları yükleyin ve oradan çalıştırın. Büyük ihtimal takılmalar duracaktır. Eğer başka bir hard diskiniz yoksa herhangi bir flash belleğe de atabilirsiniz. Ayrıca oyunlarınız korsan ise takılmalar normal.