AlisafaA7 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 48 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Nette insanların kendilerine özel fan profili oluşturdukları yazıyordu. Sorum şu, fan profili nasıl yapılır ? Bu arada ekran kartım MSİ GTX 980 4G. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2015
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Nette insanların kendilerine özel fan profili oluşturdukları yazıyordu. Sorum şu, fan profili nasıl yapılır ? Bu arada ekran kartım MSİ GTX 980 4G.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 7 Ağustos 2015 #2 Afterburner'dan ayarlayabilirsiniz.
Ensar Karakaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 1.235 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #3 Aynen hemde baya detaylı yani hangi sıcaklıkta yüzde kaç fan kullanılacak gibisinden bi grafik ile karşılaşacaksınız oradan ayarlayın özellikle O.C. yapacaksanız faydalıdır.
Aynen hemde baya detaylı yani hangi sıcaklıkta yüzde kaç fan kullanılacak gibisinden bi grafik ile karşılaşacaksınız oradan ayarlayın özellikle O.C. yapacaksanız faydalıdır.