Arkadaşlar bu ekran kartını önümüzdeki ay almak istiyorum. Bana buna uygun bir sistem toplayabilir misiniz ? Bütçem 5000 TL. Kart dahil beni 3-4 yıl rahat götürecek bir sistem istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Doğrusunuz fakat amazon.com gümrük vergisini fiyatla birlikte alıyo yani siz vergi felan vermiyorsunuz . Ödediğinizin içinde kartın parasından tutun vergisi , kargo parası vs herşey bulunuyor .
Items: $579.99 (ekran kartı)
Shipping & handling: $26.78 (kargo)
Total before tax: $606.77 (gümrük vergisi hariç bu kadar tutuyor. )
Estimated tax to be collected: $0.00 Import Fees Deposit $109.22 (gümrük vergisi)
Order total:$715.99 ( toplam 715 $ 2.20 ile çarparsak toplam 1575 TL ediyor . Ki vatanda 2000 tl.)
Ama bildiğim kadarıyla şöyle bir sorun olabilir diğelimki ekran kartını amazondan aldık ama ekran kartı çalışmıyor napcaz ozaman ? eğer böyle olursa geri gönderme şansın falan yokmuş öyle falan duymuştum öyle hatırlıyorum böyle bir şey varmı peki ?
Hocam bu yurt dışından getirtme mevzuları 1500 tl den fazla olan kartlar için genellikle ideal oluyor . Gtx 970 i amazondan denedim 1200 tl civarına geliyordu yani aynı fiyatlarda fakat 980 de 500 tl gibi bir fark oluşuyor . R9 295x2 deki farkı siz düşünün
Fakat başka yerlerden de getirttirebilir amma yurt dışından geleceği için sakatlıklar çıkabilir o yüzden bilindik şeylere yönelmekte fayda var diye düşünüyorum.