MSI GTX 980 İle sistem toplama

bezelyeci2233

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ekran kartını önümüzdeki ay almak istiyorum. Bana buna uygun bir sistem toplayabilir misiniz ? Bütçem 5000 TL. Kart dahil beni 3-4 yıl rahat götürecek bir sistem istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet monitörde dahildir 5200 e kadar çıkabilirim yani aklınızda sistem varsa en fazla bu kadar.

980 i 2000 tl ye vatandan almaktansa amazon.com dan 1500 tl ye alabilirsin. Artan 500 tl ile de ister ssd ni yükseltirsin istersen monitörünü vs vs ..

@Deep3nough Türkiye'ye getirmek için gümrük vergisi ödemelisiniz. Yani aynı yere geliyor. Amerika'dan gelecekse %20 vergi konuluyor.
Doğrusunuz fakat amazon.com gümrük vergisini fiyatla birlikte alıyo yani siz vergi felan vermiyorsunuz . Ödediğinizin içinde kartın parasından tutun vergisi , kargo parası vs herşey bulunuyor .

Items: $579.99 (ekran kartı)
Shipping & handling: $26.78 (kargo)
Total before tax: $606.77 (gümrük vergisi hariç bu kadar tutuyor. )
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $109.22 (gümrük vergisi)
Order total:
$715.99 ( toplam 715 $ 2.20 ile çarparsak toplam 1575 TL ediyor . Ki vatanda 2000 tl.)

Ama bildiğim kadarıyla şöyle bir sorun olabilir diğelimki ekran kartını amazondan aldık ama ekran kartı çalışmıyor napcaz ozaman ? eğer böyle olursa geri gönderme şansın falan yokmuş öyle falan duymuştum öyle hatırlıyorum böyle bir şey varmı peki ?

Hocam bu yurt dışından getirtme mevzuları 1500 tl den fazla olan kartlar için genellikle ideal oluyor . Gtx 970 i amazondan denedim 1200 tl civarına geliyordu yani aynı fiyatlarda fakat 980 de 500 tl gibi bir fark oluşuyor . R9 295x2 deki farkı siz düşünün
Fakat başka yerlerden de getirttirebilir amma yurt dışından geleceği için sakatlıklar çıkabilir o yüzden bilindik şeylere yönelmekte fayda var diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…