MSI GTX 980 - O.C.'ın işe yaramaması

Bariz FPS artışı olması lazım. İlk önce varsayılan ayarla test edin. Ondan sonra yaptığınız OC'yi aynı değerlerde arttırdığınız gibi test edin. Normalde ciddi performans artışı olması lazımdı. Sıcaklıklar yükte kaç derece olduğunu da ayrıca söyleyin. Belkide size öyle geliyordur. Puanlar birbirine yakın ise Power : 115'e çıkarın. Yine olmuyorsa voltaj ayarlarıyla oynayın. Şuan sizin yaptığınız değerler gayet iyi. Memory : 230 Core : 210 yapabilirsiniz.

3DMARK 06 Basic Edition'la denedim

Default puanlama: www.3dmark.com: NVIDIA GeForce GTX 980 video card benchmark result - Intel Core i7-2600K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE

(Power +120, Core +180, Memory +150) O.C. Yapıp denedikten sonra verdiği hata:

Açıkçası daha çok kafam karışmaya başladı çünkü herkes farklı telden bir şeyler söyleyip duruyor... Ekran kartında sorun mu var yoksa her ekran kartı o.c. yemiyor mu şansa kalmış bir iş mi...

----------------------------------------------------------------------------------

Steam'den 2013 çıkışlı 3DMark'ın demosunu indirip öyle test ettim şimdi bir de... Bu default olanı: www.3dmark.com: NVIDIA GeForce GTX 980 video card benchmark result - Intel Core i7-2600K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE

Ömrüm el verirse ve yaptırırken gene hata vermezse o.c.'lıyı da deneyeceğim... Amma uzun sürüyormuş.

-----------------------------------------------------------------------------------

Yok gene olmadı galiba...

Unexpected error running tests.
Workload work failed with error message: DXGI call IDXGISwapChain:resent failed [-2005270523]:
Hardware device removed.
DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

bu hatayı verip kapandı... İkinci kez deneyeyim dedim hata vermedi ama O.C.'yi de otomatik resetlemiş bu hatadan sonra sanıyorum.

www.3dmark.com: NVIDIA GeForce GTX 980 video card benchmark result - Intel Core i7-2600K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE

Son düzenleyen: Moderatör:
Onda özellik olmasa 3.5 GB olduğu için 760'ın altında kalacaktı. Ama ekran kartına performanslı çalışıp, az enerji kullanır diye özellikle yükselttiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…