MSI GTX 980 Ti Isı Değerleri Normal mi?

O ekran kartının GPU'su 100 dereceye kadar dayanır. Bence sorun yok, V-SYNC'i açınca daha az güç tüketeceğinden daha az ısınır.

Oyun oynuyorken takılma, kasma, grafiklerde bozulma yaşamıyorsan sorun yok.

Şuan 2K Rise of the Tomb Raider denedim en yüksek ayarlarda 45-55 FPS en fazla 80 derece gördüm.

GTX 980 Ti gibi bir ekran kartı için SMAA vs SMAA 2x hangisi olmalı SMAA yeterli midir SMAA 2x fantezi mi olur ? @CJack60

Valla ben bütün oyunlarda ayarları sona çekiyordum. Witcher 3'te 980Ti stok halde 5820K ile 70-75FPS alırken en iyi overclock değerlerinde 80-83FPS değerlerine ulaştım. Sırf fazladan 5FPS için overclock'lu kullanmadım çoğunlukla stok halde kullandım. Yani demem o ki o kartı almışsan bütün ayarları açmamak olmaz.

Bütün ayarları açıyorum bende sadece AA ayarlarını ne düzeyde bırakıyorsunuz onu sormuştum bir yayıncı olduğum için SMAA 4X açtığımda 60 FPS altına düşüyor ben 60 FPS kayıt alıyorum oyundan oyuna değişiyor AA seviyem ama SMAA yeterli gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…